Death Stranding - Hideo Kojima
  • caps lock
    #60
    Tényleg nehéz megemészteni hogy a többségnek vacak az ízlése. De minden művészi igényű alkotással ez a helyzet, legyen bár az film, könyv, festmény, játék, stb. Nem a tömegeknek készül mivel nincs hozzá érzékük hogy kellően értékelni tudják. Nem véletlenül lézengenek csak a múzeumokban, képtárakban, könyvtárakban. Inkább mennek a moziba megnézni a legújabb buta szuperhős filmet.

    Folyamatos ingerek kellenek, robbanások, meztelenség, mocskos beszéd, ezt el lehet adni - szomorú hogy a Cyberpunk is erre a trióra fog épülni - de lassítani, magadba szállni, munkát fektetni valamibe aminek a hasznát nem látod azonnal, ne adj isten elgondolkozni az élet mélyebb értelmén, az már nem fér bele.

    A gamer társadalom még mindig gyermeteg, és ki tudja fel fog nőni-e valaha? Mindegy, én élvezem minden pillanatát amit ezzel a programmal töltök, senkit se lehet akarata ellenére meggyőzni, de aki még esélyt se ad neki és három óra után ítéletet mond egy 50-60 órás játékról, nos azzal csak magáról nyújt jellemrajzot.
    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.10.24. 15:54:21