• Blage7
    Személy szerint néhány címnél egyáltalán nem láttam azt a bődületes grafikai különbséget amit előzetesen belebegtettek, de összességében tetszett amit megmutattak. Kapásból 3 olyan exkluzív is jön, amiknek az előző részeit már a PS4-en is imádtam és a további leleplezett játékok közül is van néhány ami tetszetős, úgyhogy játékok terén részemről nem lesz panasz (főleg ha igaz amit Jim Ryan mondott egy BBC-s interjú során, hogy még nem is mutatták meg összes készülő címet).
    Külsőre is tetszik a gép, kíváncsi vagyok a hűtést miként fogják megoldani, miután méreteiben nincs akkora mint az új Xbox lesz.
    Az alapján pedig, hogy rögtön kétféle verzió is elérhető lesz a masinából, illetve hogy korábbi elmondások szerint 450 dollár körüli összegbe kerül egy PS5 legyártása, azt mondanám hogy a várható ára 500 dollár körül lesz.
    Summázva, engem eddig meggyőzött, ha exkluzívok terén legalább ugyanannyit (ha nem többet) fog nyújtani mint a PS4, akkor erősebb Xbox ide vagy oda, maradok a Sony gépénél.