• molnibalage83
    #8
    Nekem most volt először életemben home office, összességében 3,5 hónap lesz a vége.
    Mivel új helyen vagyok és céges teló nincs és csak egy kollégával dolgozol szorosan ezért nálam egyszerű. Kilövöm a gépet és onnantól fogva max. telefonon érnek el, amikor már bringán vagyok. Ez talán eddig 3-szor volt.

    Viszont legalább 3-szor volt már olyan, hogy délután kezdőd skype beszélgetést esete 7-8 felé ért véget. Viszont mivel rugalmas a munkaidő még irodában is másnap háromkor közöltem, hogy akkor game over.

    Jó a HO, de azért így csak ebben tolni korlátos is. Számtalanszor jó lett volna, ha a kolléga ott ült volna mellettem és csak kérdezek tőle. Viszont a sok doksi olvasása és a skype itthon meg kényelmesebb volt mint a cégnél.

    Viszont a hobbim kapcsán meg van tapasztalat, mert 10+ éve működök együtt olyan emberekkel, akikkel soha életemben nem találkoztam sőt, még azt sem tudom kicsodák. Csak egy nicknév sokuk egy fórumon...
    Szóval egyértelműen jobbnak nem tudnám nevezni a HO-t, de igenis én is látom az előnyeit. Pl. ha nincs skype vagy váratlan dolog, akkor pl. ebédet is lehet csinálni napközben és nem esetébe kell beletolni azt is.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.06.09. 16:41:37