• repvez
    #3
    Ez az egész dolog már kezd megint félremenni még mielött el kezdödne valami.
    Ahány cég anyni féle rendszert akar kifejleszteni, hogy a konkunrencia ne tudja használni, vagy , hogy a felhasználók csak az ö megoldásaikért fizessenek.
    Ezért is van már egy csomo fajta töltö állomás különbözö töltöfejjel, meg ha nem olyan tipusu a kocsid akkor az egyiknek fizetni kell a másiknak nem.
    És természetesen ha eladod a kocsidat és egy másiukat veszel akkor dobhatod ki az egész rendszereet és az uj cég uj rendszerét beszerezned. gondolok itt arra ha saját töltöfejet alakitottál ki a lakásodnál meg elöfizettél pár szolgáltatásra.

    Miért nem lehet egy egységes alapot létrehozni, amit minden elektromos auto ugyan ugy használ mintd hardver mind softver alapon?
    Ezzel megint csak az erőforrásokat pazarolják és egy csomo hibalehetőséget visznek a rendszerbe azáltal, hogy az egyik rendszer nem megfelelöen tud majd együtmüködni a másikkal vagy egy egy fejlesztés késöbb lesz bevezetve .
    Meg igy szétaprozodik a fejlesztes . m,ert ha több ember tudna dolgozni zgyan azon az egy rendszeren talán sokkal fejlettem és jobb lenne, mint ha sok kis csoport probálja megoldani ugyan azt csak más modon.

    Pedig most itt lett volna a lehetősége, hogy tényleg egy uj ésszerü alapokra helyezve reformálják meg az autózást és a közlekedést, de ehelyett ugyan azt a káoszt viszik tovább ahogy eddig csak azért mert önzö és kapzsi modon csinálnak mindent