• lefogesni
    #52
    Jól el engedted kolléga!

    Te itt a #48 ban csak,és kizárólag olyan hajmeresztő állításokat hordtál össze,ami szerint csak,és kizárólag a többségi társadalom a hibás!
    Mert szegény cigányokat mindig ki rekesztjük!
    Azt a keveset,akik tényleg ki akartak törni,dolgoznak,becsületesek,normálisan élnek,normálisan nevelik a gyereküket,(egyébként látszik hogy fogalmad nincs miről beszélsz,mert ezek a cigányok a leghangosabb bírálói a problémás többségüknek,de akkor gondolom ők is nácik lesznek-axioma) őket meg biztos nem vettük észre. Ezért nem tudtuk mi Nácik kirekeszteni időben őket!

    Mindenki Náci...
    Érdekes ahol nagyobb mennyiség található belőlük a környező országokban ,mindenhol gond van velük! Véletlen,biztos .
    Ez sok Náci miatt lehet !
    Gondolom a Szlovákok is Nácik! Mert valahogy ott is hasonló körülmények között élnek .Nyilván ott is vissza lökdösték a sok csillogó szemű ,tudásszomjas cigányt ,az iskola ajtajából.... kassa

    Gondolom a franciák is Nácik,mert fizettek azért hogy el húzzanak onnan(ott is nyomortelepet csináltak),és itt el is mondják hogy a cigány azért csinál gyereket hogy pénzt kapjon.300 eur hogy vissza menjenek Romániába Hány gyereked van,kilenc! Francia cigány táborok,zavargás

    Gondolom a Románok is Nácik,hisz ott sem kedvelik őket: 68%
    Román rendőrök vadásznak állitólag a cigányokra.Biztos igaz...

    Vannak források ezekre?:
    " A második világháború után, a cigányokkal végeztették a legnehezebb, és életre legveszélyesebb munkákat. A mai napig is így van ( ha egyáltalán megkapják azt a munkát)" Olvasnék arról hogy ez az ok,nem az általunk is tapasztalt okból fakad e,hogy nem érdekli őket tanulás...
    "Rábeszélték a cigányokat, hogy ne tanuljanak tovább, mert szükség van rájuk az ország újjáépítésében" Olvasnék erről is !!Jelenleg ott tartunk hogy inkább a könnyű lóvé kellet nekik,(lásd Gyöngyöspata)nem az utólagos oktatás pótlás ,amit tudnának komolyan hasznosítani,inkább az a pénz ami pár hónapig ha tart...
    "A háború után bizonyították hogy ha kapnak lehetőséget, akkor igenis tudnak élni vele." Mire gondolsz? Mit mutattak meg?Most mit látunk a nagy megmutatásból?
    " A háború után osztogatták a földeket, de a cigányok akik a legkeményebben vettek részt az ország újjáépítésében, őket persze ebből is kihagyták. Akik földet, lakást kaptak, azok 1000%-al előzték meg azokat akik nem kaptak semmit. A magyarok 70-80%-a kapott. Ezt onnan tudom, mert a nagyszüleim is kaptak valamikor. A cigányok meg 0%-a kapott."

    Félig sváb vagyok,a háború után elvették a nagyon jól termő belvárosi földjeinket,a házunkat,a jövőnket .Kaptunk helyette egy kavicsos valamit a város szélén,ház nélkül! Nem adtak munkát évekig a származás miatt.Konkrétan az éhhalál fenyegetett. Nem volt segély... Tudod hogy állt talpra család? Nem a mellét verte hogy kirekesztettek mert svábok vagyunk,hanem dolgozott keményen azon kavicsos szaron,és talpra álltak munkával,kitartással,szorgalommal.
    Egyébként annyira szeretnének földet hogy:Földosztás

    "Ha elmondom neked azt hogy míg engem 10 helyből 10 helyre fölvennének, akkor egy cigányt már 100-150 helyből csak 1 helyre veszik fel, akkor mindezt persze nem hiszed el"

    Aha. Mutatom milyen mentalitással találkozni náluk,mennyire becsülik azt a cigány soron aki dolgozik Le nézik mert dolgozik

    "És mivel nem kapnak évek, évtizedek óta semmi segítséget, így bűnözők lesznek" Tanulni sem akarnak!Pedig az oktatásban pozitív diszkrimináció van,pont miattuk-nekik! Segélyezzük valamilyen formában a többségüket. Mit kéne még ennyi idő után adnunk?
    ".
    És ez még mindig csak egy elenyésző szám akik a bűnözést választják."
    Mennyire el enyésző ha a magyarokhoz képest a börtönökben 70-80 % ban ők ülnek,úgy hogy 4x 5x többen vagyunk?

    "A magyar történelem bebizonyította hogy a magyarba nem sok bátorság szorult. Furcsa hogy mi magyarok soha nem az igazság oldalán állunk, hanem inkább az erősek oldalán. Még akkor is ha gonosz elnyomók azok. Ez el is árul mindent a nagy keresztény magyar bátorságról."

    De szép általánosítás .De gondolom neked szabad!:D És sikerült egy olyan népre írnod,aki igyekezett évszázadokig ellen állni a török nyomásnak,,aki 1948 ban,és 1956 ban is megpróbálta kiharcolni a szabadságát ,elképesztő túlerő ellen,valamint kétszer is végigharcolt két világháborút,sajnos a rossz oldalon,de nem váltott térfelet mikor szarul kezdtek menni a dolgok, de ez a nép gyáva volt...

    Te ezeket amúgy komolyan elhiszed?
    Ha igen,ozimak kollégának igaza lesz...

    Ajánlom figyelmedbe mi megy vidéken ,ahol sok van belőlük!Nem a nácikból! Gyöngyöspata
    Biztos az idős nénik is nácik,és megérdemlik hogy rettegjenek! Amúgy videóban szereplő "fiatal emberek",remekül prezentálják hogy mi lehetett a baj Gyöngyöspatai iskolában!
    Baromi érdekes hogy nem 4x-5x több létszámú,többségi társadalom terrorizálja a becsületes munkában megfáradt ,cigány nyugdíjasokat,hanem fordítva történik.
    De mi vagyunk akiket Nacizni kell ugye?


    Véletlenül se ismerd be,hogy ez most egy olyan helyzet amiben tényleg egy népnek van a felelőssége,hogy komolyan változzon, tényleg tegyen már végre azért így 2020 ban ,hogy ember módjára éljenek,hogy be tartsák az együtt élés közös normáit,és lehessen mellettük,velük élni,nem pedig minden más népcsoport hibája hogy ők itt tartanak! Különben kurva nagy gáz lesz 10-20 éven belül.

    Azért mert ez nem illeszkedik a bal oldali narratívába,akkor ferdítsük el,tekerjük ki,és hibáztassuk mindenhol a többségi társadalmat ahol gond van velük(mindehol ahol nagy számban élnek) hisz az érintett többségi társadalmak fehérek,őket lehet hibáztatni,náczini.
    A cigányokat nem,akkor sem ha világosan látszik ,hogy mindenhol ahol nagy számban megjelentek ,nem hozzá raktak, hanem elvettek
    De mivel barna bőrük,ezért védendő kisebbséget alkotnak,és nem lehet kimondani az igazságot,mert Nácik leszünk...
    Na ez van megváltozóban végre!

    Hordasz itt össze mindenfélét, hogy tereld felelősségüket, ,és ennek érdekében izomból ,ismeretlenül Nácizol,meg hitleres hasonlatokkal jössz ha valakivel nem értesz egyet,meg Jézus személyéével próbálsz érzékenyíteni,és megint nácizol,gyűlölettel vádolsz mást,miközben itt az #50 ben úgy ontod magadból,mintha ez számodra természetes volna,!

    És mert szerinted általánosít valaki,te magad zsigerből általánosítasz ,most már a legmocskosabb módon,Hol is tartunk,ja,antiszemitázol miközben elköszönsz(az külön kacagtató volt,a nagy igyekezeted hogy valami nagyot,sértőt mondj,de annyira félrement ,hisz nem is kapcsolódik a témához, lehetett látni hogy tök agyatlanul dobtad be,és amúgy is csak te emlegettél zsidókat,) és elkezdesz ordenáré módon személyeskedni! :

    "Érzéketlen buta paraszt, az olyanokat használta hitler ágyútölteléknek,, mint te. Ti vagytok azok akiket fellehet áldozni, mert nincs semmi eszetek.te egy véresszájú fasiszta vagy,Szóval inkább ásd el magad jó mélyre, mert nem hiányzol senkinek. Szinte látom ahogy a szádból folyik a nyál, olyan ideges vagy.. A te fajtád arra is képes hogy babákat csaptok a földhöz, csak mert más a bőrszíne. azért ne fejeld le a falat idegességedben"

    Fajtázol mint egy ,NÁCI!
    Olyan jelzőket,feltételezéseket használsz hogy degradáld azt aki nem ért veled egyet,hogy nem hiszem hogy minden rendben van nálad...
    Ezek után tudod ki hisz el hogy nem te vagy itt az idegbeteg.

    "Egyébként ha ennyire utáljátok a cigányokat, akkor miért nem gyűjtötök aláírásokat hogy nem akartok cigányokkal együtt élni? És juttatnátok el az európai unióhoz, meg külföldi médiákhoz. 10 magyarból 8 aláfogja írni"
    Köszönjük hogy végre észrevetted hol tartunk!
    Hidd el nem véletlen!
    Ismered a mondást?

    Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa.
    Ha 10-8 magyarnak ez a a tapasztalata, akkor nem mindenki más a hülye!

    A többségi társadalom igenis torkig van velük. Torkig van azzal például , hogy dolgozik, adózik és ebből az adóból egy rakás pénzt kap segély formájában egy olyan kisebbség, aki egyébként önmagától életképtelen lenne és igazából csinálni sem akar semmit. És ha ki mered nyilvánítani a nemtetszésed, akkor az ilyenek szerint mint te ,rasszista vagy. Ezért lassan torkig lesz veletek is.
    Magyarként az a dolgod, hogy kussolj, dolgozz, adózz és viseld el, hogy közben leparasztoznak, vagy a vidéki nagymamád kertjét lerabolják, a magára hagyott házakat széthordják. Gyerekedet terrorizálják az iskolában mert csak!Mert ők nem hibásak.Mert mi lehetünk hibásak csak..
    A lakosságot fizikai félelemben az erőszakos bűncselekmények tartják félelemben .Nem létezik olyan idős néni, aki éjjel attól fél, hogy egy magyar bűnöző 100 milliót sikkaszt, de olyan idős néni létezik, (lásd a videó fent)aki éjjel attól fél, hogy rátör egy cigány bűnöző, agyonveri és kifosztja.
    Ha egy kisebbség mindennapi rutinja, értékrendszere ütközik a többségével, akkor azok, akiknek mindennapi tapasztalatuk az, hogy a cigányokkal gond van, akkor ez a többség cigányellenes lesz.
    És nem mindenki mást kell hibáztatni,nem mindenki másnak kell változni,nem minden mást kell le názcizni,rasszistázni stb, hanem Nekik változni végre!

    Utoljára szerkesztette: lefogesni, 2020.05.20. 22:34:09