• lefogesni
    #43
    Te magad támasztod alá amiről itt páran beszélünk!

    Nevezetesen azt hogy az említett népcsoport nagy részével komoly baj van,hisz elmondásod szerint ,azok akikről beszélünk többször is konfliktusba kerültek veled ,és családoddal.
    Nagymamád tyúkjait ellopták,téged többször megfenyegettek. Nem az úgynevezett nácik,hanem a cigányok.

    És azt jelenséget is szépen prezentálod ,ahogy egyes emberek totálisan igyekeznek el lehetetleníteni mindenféle párbeszédet ebben a témában.
    Ha valakinek nem az véleménye 30-40+ év élet tapasztalata után ami egyezik pl a Te PC kompatibilis változatoddal ,akkor rögtön megy a nacizás.
    Értem hogy az általánossal van a bajod.
    Csakugyan van náluk is ,egy szűkebb kisebbség ,akik tesznek azért hogy ne olyanok legyenek ,mint a szóban forgó többség.
    Legyél szíves tőlük ,a porlémás többségtől elvárni ,hogy változzanak,hogy már a többségük legyen a normális,ne fordítva,és akkor nem kell itt a komment falon naciznod ,a többségi társadalomból azt,aki észre meri venni hogy merre billenek az arányok!
    Ez a titok!
    Attól hogy játszod,az önjelölt kisebbségi ombudsmant ,nem tettél semmi,csak igyekeztél elfojtani azokat hangokat,akik a problémára hívják fel a figyelmet!
    És érdekes,ha arról van szó hogy beszéljünk már az arányokról,akkor nagyon megengedő vagy ,de csak neked tetsző irányba!
    Ha az említett népcsoport kerül szóba,akkor Te csak ilyen olyan bűnözőket látsz,saját tapasztalatid ellenére is!
    De ha valaki nem így látja ahogy szerinted kéne,már nem vagy megengedő!
    Már nem csak egy eltérő véleményt látsz,hanem egyből Náci lesz az a valaki! :) Gondolom kettős mérce volt az óvodában a jeled..

    És miközben az a bajod hogy általánosít valaki,erre Te rögtön a legdurvább ,legdegradálóbb ÁLTALÁNOSÍTÁST teszed vele kapcsolatban!. :D
    Náci! Ennyi!
    Mi más lehetne ,ha nem ért egyet veled? :)

    Az Istennek nem mernéd nevén nevezni a problémát,helyette le nacizod azt,aki meg meri tenni!
    Inkább Pc paneleket pufogtatva,hozol teljesen érthetetlenül ostoba Hitleres példát

    ,"Szóval nyugodtan legyen csak hitler a példaképed, mert előbb utóbb mindenkit utolér a sorsa. Hitlert is utolérte :) Isten elől nem lehet elbújni, nem lehet eltitkolni semmit sem. Ezt ne feledd"

    És olyan elképesztő érzékenyítést dobsz be mint:

    "akkor majd mikor a halálodon leszel, és imádkozol hogy isten bocsásson meg neked, mert nem voltál jó ember. És azért te sem gondolod komolyan, hogy Jézus majd nem teszi fel neked is a kérdést, hogy miért gyűlölteted embertársaidat, mikor ő nem ezt tanította".

    Elképesztő következtetések!
    Ez olyan mintha neked írnának ilyet pl:
    Majd rájössz az igazságra,ha nagymamádnak nem csak a tyúkjai kellenek,hanem kicsit több,és elveszik rablás közben az életét is ,(és többet nem láthatod a mosolyát,nem eheted főztjét,nem érezheted a szeretetét,stb,) azok,akiket te itt mindenáron védeni próbálsz ,a képzeletbeli náciktól!

    Írod egy olyan kollégának,akit nem is ismersz.
    Honnan tudod hogy ő gyűlöli őket?
    Mert nincs egy véleményen veled?
    Mert ki meri mondani(hál Istennek nem csak ő) hogy komoly baj van a többségükkel?
    Senki sem vizionált itt Dunába lövést,haláltáborokat,de nehogy már az aki szerint ez már kezd tarthatatlanná válni,egyből náci legyen!

    Saját logikádon tovább menve Te akkor bűnsegéd vagy!
    Hisz nem is hagyod hogy beszéljünk ,egy nyilvánvalóan létező társadalmi problémáról (ami ha nem oldódik meg,még több szenvedést ,és halált okoz idővel,hisz láthatóan magától,saját akaratukból nem fog!)
    a probléma kibeszélése az első lépés lehetne a felé, hogy kialakulhasson valamilyenen össztársadalmi konszenzus,vagy bármiféle javaslat,megoldás.
    Te ,és a hozzád hasonlóak, valamiért abban vagy érdekeltek ,hogy ne foglalkozzon senki a problémákkal,sem az arányokkal,és azzal hogy mit jelent az ha valakik többszörösen felül reprezentáltak pl a bűnelkövetés terén!
    Hogy ne foglalkozzon senki sem azzal ,milyen jövőt vetít ez előre majd az én fiamnak,amikor megint megduplázzák (ahogy 25 év alatt megtették) magukat,és ezzel a velük járó,meglévő problémákat is duplikáljuk.
    Hogy ez mire jó,számomra rejtély...

    Ez az esély egyenlőség hiánya is akkora bullshit. Csak rajtuk múlik már rég!
    .( volt évekig egy barátnőm ,aki a rákospalotai leánynevelő intézetben volt nevelő,tudnék mit mesélni,és én is elég közelről ismerem őket...)

    Van tanár a családban .Jászság,középiskola.
    Szakma oktatás.
    Megsúgom, tárt karokkal fogadják(nák) a roma tanulókat,csak tavaly kb a 20 ból kevesebb mint a fele végezte el az osztályt ,mert nem is jártak be...Nem a náci tanárok csukták be előttük az ajtót!

    Ez a " És mi még magyarok jobb esélyekkel is indulunk, mint a cigányok" Ez igaz!
    Tudod mitől igaz?
    Hogy túlnyomó részt normálisabban,és normális értékekre nevelnek minket a szüleink .
    Ahogy nekik is ezt kéne tenniük a saját gyerekeikkel!

    Ezért nem én,vagy a kolléga lopta el a nagymamád tyúkjait,hanem azok akiket ennyire védesz.
    Ehhez mondjuk kellett hogy ideális esetben apu,és anyu(vagy ha egy szülő volt akkor ő) dolgozzon,ezzel példát mutatva ,és elvárva hogy tanuljunk,legalább egy szakmát.
    És a családtagjaink nem jártak ki,be a börtönből.Nem volt ez megszokott,és elfogadott .Ha esetleg volt valaki ismerős börtön viselt ,akkor azt szégyelltük,nem kérkedtünk vele.
    Nem mentek be megverni a tanárt ha nem tetszett valami.
    Nem csináltak 3,4,5,6 (opcionális) testvért ,ha nem volt rá anyagi háttér!
    Ezért nem az példa volt előttünk hogy a döngölt padlós putriba ,csináljunk 4-6 gyereket a családiért,mert akkor fél állati szintem el lehet komolyabb munka végzés nélkül lenni ,tengődni,ha szarunk arra ,hogy hogyan kéne egy gyereknek normálisan felnőni,hogy ne legyen olyan mint a szüleik.

    Ebben a kurva országban annyira nácik vagyunk ,hogy minden más kisebbséggel gond nélkül együtt tudunk élni.
    Esetleg észre vehetnéd hogy nem a bőrszínnel van a baj!
    Nem arról van szó,hogy népesség arányosan nincsen velük több probléma,mint másokkal,és csak azért szólják meg őket,mert barna a bőrük!
    A problémának semmi köze hogy barna bőrrel született valaki vagy nem!
    Még akkor sem ha Te erre akarod vinni a nacizással!

    Van az országban kb százezer(szerintem több) Kínai ember.akik, máshogy néznek ki,más a bőrszínük,más a szemük,a nyelvük,a kultúrájuk,de valahogy nincsenek konfliktusok.Valahogy ,a rohadt nácikat nem érdeklik...
    Talán az lehet az ok,hogy nem lopnak,nem rabolnak,nem kötnek beléd az utcán,a szórakozóhelyen,nem járnak discoba csapatostul késsel felfegyverkezve,nem lincselnek meg hordába verődve embereket,nem tartják rettegésben a környezetüket,vidéken az időseket ,az iskola társaikat ,nem amortizálják le az életterüket.
    Nem veszik el nagymamád tyúkjait ,nem fenyegetnek meg,és nem is verik agyon az időseket,nem lopják el a felső vezetékeket,a csatorna fedelet ,nem unokáznak, stb..

    Mert szorgalmasak,dolgoznak(még ha piacon,vagy kínai étteremben teszik is),nem ülnek nagy számban a börtönben,normálisan tanulnak a gyerekeik,a mieinkkel együtt,és nem verik a mellüket hogy nekik jár ez meg az,és őt amúgy biztos hogy hátrányosan kirekesztik,és azért tart ott ,ahol, mert (cigány) Kínai .
    Ezért nem kell félni tőlük,és nincsen velük problémájuk senkinek sem,még a képzeletbeli nácijaidnak sem..

    Ezen véletlenül se gondolkodj el komolyabban ,mert akkor ugye borulna a világképed.
    De nyugodtan nacizzál csak ,és tégy úgy ,mintha nem számítana semmit sem, hogy a szóban forgó népcsoport többsége, mennyire különbözik ,a (még) többségi társadalomtól ,sajnos rossz értemben , mert az megold mindent!

    Üdv,

    Egy náci.. :)