• ozimak
    "ha pl a szomszédom megöl, vagy megver valakit, akkor nekem is rosszul esne ha egy kalap alá vennének bennünket."
    Mekkora logika... ezt most inkább nem is kommentálnám.
    Mint ahogy nincs magyar bűnözés, úgy nincs cigány, vagy zsidó bűnözés sem.
    De van. Csak nem mindegy milyen az aránya, de ezt úgy látom az atya úr istennek se bírjátok megérteni. Van magyar, van zsidó és van cigány is a börtönökben. 16-18 ezer ember van börtönökben magyarországon. Ha ez mind magyar lenne akkor is kb. 0.2% a teljes lakosságra vetített arány. Most akkor menj be és számold meg hány cigány és hány magyar van bent. Mindezt vesd össze a 9 millió magyar emberrel és a kb. 4-500 ezres cigány lakosság számával. Nézd meg a két százalékszámot és utána beszélgetünk.
    Aki ezen nem tud felülkerekedni, azt általában félre nevelték a szülei. Vagy ha nem, akkor szimplán hülye....
    Nyilván... hiszen te mint elfogadó és toleráns ember ezt megmondtad. Egészen addig vagy toleráns, amíg nem kerülsz kellemetlen helyzetbe. Majd utána egész egyszerűen lehülyézel mindenkit akinek más véleménye van mint neked. Gratulálok! Még én sem hülyéztem le sem csaba161 kollégát aki le "sötét fasiszta"-zott, vagy a "férgező" gombabácsit sem.
    Dehát mit tudhatok én mint sötét, hülye, neveletlen, fasiszta náci? Ennyi toleráns, liberális gondolkodású rendes ember között én nem rúghatok labdába. :)
    Szánalmasak vagytok... romba fogjátok dönteni ezt a világot.