• Agyturbinikusz
    #9
    Akkor mondhatjuk azt is milyen jó emberek voltak a kommunisták, bevezették a villanyt, míg a többi országában ahol nem voltak kommunisták, mi történt?

    Bevezették a villanyt.
    Kb ennyit ér a hidegháborús érvelésed. Hiszen az elmúlt 10 évben nem volt érdemi háború, mégis igen gyorsan fejlődött az ipari.
    Gondolj csak Japánra. Pont ők mondták azt nuku háború, és minden erőforrás arra lett fókuszálva, hogy az az iparuk fejlődjön.

    A kizsákmányolás tette lehetővé a fejlett országok létrejöttét, nem az adó fizetők munkája. Hanem a rabszolgák munkája. Itt van az eb elhantolva.

    Ja hogy te a saját kis seggedre fókuszálva gondolkodsz, úgy igaz minden szó, csak látjuk hova vezet, milliárdos nagyságrendű mélyszegénység, mert más nem maradt csak egy torzított önző jövőkép, talán majd a gyerekem eltart felkiáltással. Szép világnak nézünk elébe.... Vagyis én nem mert magam képes vagyok magamat eltartani, nincs szükség semmilyen önző okból utódra, ergo nem fogok szenvedést okozni egy élhetetlen világban egy utodnak, a többi a te logika döntéseden múlik