• camper
    #9
    "Versenyezzenek csak a taxis cégek egymássa"

    Hogyan kell ennél többször, többféleképp elmondani egy felnőtt embernek, hogy megértse végre: nincsenek taxis cégek. Nincs ilyen, amit te erről el tudsz képzelni és csak azt szajkózod. Már az alaptéised amire hivatkozol, már az nem létezik, igy igazad sem lehet.

    Nincs ilyen cég, hogy bemész reggel 8-ra, adnak autót, azt ők szervizeltetik, ezt tolod heti öt nap per hét, megkapod a béred és két napot át lógatod a lábad. Ha igy lenne akkor árversenyezzenek, hát engem hol érdekel? De nincs ilyen.

    Te azt hiszed, hogy az uber költ egy forintot is autókra, fenntartásra, járulékokra? Tehát te azt hiszed, hogy az uber tulajdonában álló autóban ülsz mikor rendelsz tőlük egy kocsit és a jóságos uber adja neked a kedvezményes árat csökkentve ezáltal a saját bevételét? Az ubernek mindegy mennyi az ár, a sok kicsiből is 25% az övé meg a kevés nagyból is. Hát épp ő az aki nem árversenyzik.
    A kedvezményt egészen pontosan attól a szerencsétlentől kapod akinél benn ülsz. Ő adja neked a saját fizetéséből. Teszi mindezt azért mert ha nem tenné akkor kizárnák a rendszerből. Ezt úgy hívják, hogy gazdasági erőfölénnyel való visszaélés.

    Ezentúl alkalmazottak az uber sofőrök

    Mindeközben Kaliforniában...

    A franciák hülyék. A németek akik nemes egyszerűséggel leborították őket szintén. A britek szintén. Kaliforniában - ahová valósi a cég - sem tudják a városvezetők és a jogászok, hogy mit csinálnak.

    Tényszerűen kijelenthetjük: a személyszállításhoz csakis te értesz, az összes többi aki másképp látja az mind bullshit.