• defiant9
    #38
    "Hát ezt te irtad, most tisztázzuk, ki is vagy te?"
    Mit számít? Azzal vitatkozz amint mondok ne a személyeskedésen járjon az eszed.

    "de neki még engedély sem kell?"
    Annyi engedély kell neki mint egy pizza futárnak, egy icipicivel több, de semmiképp nem olyan ami árkartellbe kényszeríti.

    "A NAV-ost nem érdekli, már konkétan leírtam, hogy zajlik"
    A NAV leírta hogy az az online kassza előnye hagy nagyon gyorsan tud arra reagálni ha gyanús forgalmi adatokat lát, senki nem mondta hogy ez alapján büntet is. Ez a képesség a korábbi rendszerben nem volt. Ennyi. Hiába bizonygatod hogy a régi rendszer ugyanolyan jó volt, nem volt az. Többek közt ezért cserélték le. Már feltettem a kérdést: Azt mondod hogy semmiféle előnye nincs az online kasszának? Válaszolj igen/nem-el.

    "Konkrétan azt mondtad, hogy Budapest az egyetlen város ahonnan az uber ki lett szorítva"
    Újabb, hazugság, nem mondtam ezt. A más városokból nem, nem jelenti azt hogy nincs ilyen város. Ha azt mondtam volna hogy semmilyen más városból nem, az jelentené ezt. Szövegértés már megint nem megy. Üde színfolt viszont hogy a korábbi hazudozásaiddal szemben elkullogás helyett most megpróbálsz bizonyítani, ami persze kudarc, de a szándék dícséretes.

    Továbbra is várom az érveidet arra hogy miért jó a hatósági ár. És miért nincs ilyen mondjuk a kedvenc fodrászos példádnál. Ja hogy ez a téma, ami a vita lényege még mindig nem tetsző dolog, ezért füled farkad behúzva próbálsz menekülni. Milyen jellemre vall ez? Miért nem reagálsz továbbra sem a kiinduló állításod cáfolatára. A sunyítás ami legjobban meg neked, a korrekt vita nagyon távol áll a képességeidtől.