• defiant9
    #30
    "Hát ezt állitod, ez tény."
    Azt kértem idézd be hol írom. Nem azt hogy ismételd meg hogy _szerinted_ ezt írom. Ritka sunyi gerinctelen alak vagy te.

    "már két évtizede van olyanom"
    Csakhogy ez nem volt online bekötve, semmi sem garantálta hogy elindítod, ránézsre nem volt eldönthető hogy számla nélküli fuvar volt-e. Dunát lehet rekeszteni a csaló taxisok trükkjeiről szóló sztorikkal. Tehát ismét csak nem cáfoltál semmit.

    "adóhivatal részéről sosem tapasztaltam azt az igényt, hogy ezeket az adatokat helyettük más kezelje."
    Az adóhivatalnak alapvető igénye hogy megkapja az adatokat, és ezeket be is szerzi akár az adózó háta mögött is, közvetve abból a platformból ahol a tranzakciók zajlanak. Ez trivialitás, az önbevallás szép dolog, de azért ismerjük ebben a magyar mentalitást.

    "Mégiscsak azt ajánlom kérd ki előbb egy jogász barátod véleményét, mielött egy kalap alá veszed a köz és a magánterület, miközben ez a két fogalom okkal létezik, ezek nem szinonimák."
    Ahogy mondtam a BTK-s személy elleni erőszakos cselekmény szempontjából semmiféle védelmet nem jelent az hogy magánterülten követed el. Ez megint olyan trivialitás amivel egy gondolkodni képes ember tisztában van. Többek közt ilyen bántalmazásért került Damu is böribe.

    Továbbra sem válaszoltál az álltásod cáfolatára. Ezzel a vitát technikailag elvesztetted, amit azóta produkálsz már csak mellébeszélés.