• defiant9
    #26
    "Te azt állítod, hogy én lehetek fodrász, ha valahol a fiókomban van egy olló."
    Nem állítottam ilyet. Ismét a primkó taktikáddal élsz hogy kitalálsz valami majd elmondod róla hogy hülyeség. Ebben azonban nincs semmi új, a hülyeségmondás a védjegyed.
    Én azt mondom kb. 58-adszor el hogy ne legyen hatósági ár(az Ubernél nem volt). Erre persze nincs reakciód, megy a maszatolás és a mellébeszélés.

    "mindenhol, mindig is engedélyköteles tevékenység volt és lesz is a személyszállítás.""
    Mindig: tehát a kerék feltalálása óta. Mindenhol: a 3. világ legeldugottabb településén is. Remélem ennyiből lejött hogy miért hibás ilyen szélsőséges jelzőket használni. Persze arra már itt sem reagálsz hogy nem a valamilyen szintű szabályozással van a baj (a jelenlegi helyzet a túlszabályozás), hanem az ár szabályozásával. Azt is kijelented hogy mindig mindehol hatósági ár van/volt? Ugye hogy nem. A lényeg a pénz, és te azt szeretnéd hogy a te zsebedbe több landoljon annál mint amit a piac verseny körülmények közt egy ilyen szolgáltatásrt ad.

    „Látod mennyire nem érted az egészet?”
    Látod milyen ostoba vagy. Amennyiben törént fiatalkorúval szemben elkövetett szexuális bűncselekmény(kényszerítés, veszélyeztetés, bántlamazás, stb.) az BTK. Ha nem akkor pedig miről beszélsz?

    "Ennek a linkben szereplő palinak két autójáról vették le a rendszámot, "
    Lehetséges, a hírek szerint city taxi volt. Azt azért ugye nem jelentenéd ki általánosan hogy minden taxis hófehér lovas herceg és nem történik semmi törvénytelen? Élen az utasok megkárosításával. Dunát lehet rekeszteni az ilyen esetekkel.

    "hogy az uber szebb és jobb számlát adott"
    Az Uber taxisok közt ugyanúgy létezik a sunyi kiskapukat kereső attitűd mint a matricás taxisok közt. Ilyen ez emberi természet. A folyamat vége az lett hogy az Uber/Booking/stb. vállalta hogy elektronikusan átadja a rendszeréből a tranazakciókat az adóhatóságoknak, ezzel fehérítve az adózási morált. A folyamat eleje persze tele volt stiklikkel, azonban hiba ezt egy állandó állapotnak tekinteni.

    Továbbra sem válaszoltál a kezdeti állításod cáfolatára. Ezzel a vitát elvesztetted. Aminek a szabályait megszegted.