• defiant9
    #18
    "Figyu... elmondanád nekem a n"
    Figyu, válaszolnál előbb azon témákra mik elől elsunnyogtál. Tudod mik azok ugye, vagy beidézzem újra? Ha megjöttek a válaszok akkor folyatathatjuk. Tartsd be a vita szabályait, ne csapong.

    "Nekem ilyenem van."
    Most azt állítod/dugallod hogy az Uber-es esetén nincs számla, vagy mi? Ez valótlanság. Ne hatvan kérdőjeles mondatot írj le, hanem állíts valami, cáfold az állításom. Ja hogy az nem megy, ilyenkor csak beszari módon annyira futja hogy leírsz rengeteg kérdőjeles mondatot. Az állításaim megálltak, a tieidről bebizonyosdtak hogy hazugságok. Ezután sarokba szorulva pedig elsunnyogtál. Még mindig nem érzed hogy mennyire gerinctelen a vitastílusod. Mondhatnám hogy nem véletlen hogy taxis lettél, van pofád hozzá.

    "és mindenhol szabályozva van, immáron kétezer éve."
    Tisztázzuk az állításod. Az lenne hogy a világ összes országának minden településén 2000 éve folyamatosan minden személyszállítási fuvarköltség államilag szabályozott? Elég egy igen/nem válaszul.

    "statisztikákat másolgatsz meg 1933-as cikkeket"
    "Birodalmi Lépegető taxikat vízionálsz, "
    "ingyen visznek ki a reptérre és természetesen mindegyikben lesz ingyen wifi is."
    Valótlanságok sora. Ahogy mondtam, nincsenek érevid ezért azt a primitív taktikát választod hogy a másik szájába adnád a saját hülyeséget. Tényleg olyan buta vagy hogy azután sem veszed észre magad hogy ezt már elmondtam. Próbálj inkább azokra a tényszerű témákra reagálni amik elől oly bőszen elmenekültél. Ja hogy az nem megy, mert be kellene ismerni hogy baromságokat hordtál össze.