• defiant9
    #15
    "Hát nyilván nem mondtál.."
    Nem, a beidézett részekben egyetlenegy város neve sem szerepel. Tehát ismét csak felsültél, és ismét nem vagy hajlandó beismerni
    Tehát ilyen képtelen állításom nem volt, nyilvánvaló hazudozás amit produkálsz:
    „Ezeket a városokat kebelezték be és tartják rettegésben a budapesti taxisok. Ez a te állításod.”

    "Elmondom ötvenedszerre is: nincsenek taxis cégek,"
    Hülye vagy, abból viszont a makacs fajta. A Főtaxi benne van a cégjegyzékben ahogy a többi is. Tehát ezen állításod hogy nincs ilyen cég 50-edszer is megdőlt. Ostobaságod tényleg határtalan.

    "Elmondtam már neked, név szerint fel tudom sorolni azokat a taxisokat akik valóban, valós alkalmazotti viszonyban űzik a taxit, azt hiszed viccelek vagy mi?"
    2017 októberi listát kérek hogy lássuk stimmel-e a grafikonon szereplő 1500-as számhoz. Nyilván ha adózásilag kedvezőbb EV-ként tolni, ahogy az Uber is teszi akkor a piac ezirányba fog tolódni. A cikk épp arról szól hogy az általad fikázott Amerikában is jelentős politikai/jogi erők hatnak az alkalmazott irányára a személyfuvarozásnak. Ahogy mondtam ezzel nekem elvi szinten nincs bajom. Ennek persze az lenne a hatása hogy a taxisok több adót fizetnek, ha árat emelnének akkor pedig kisebb lenne a piac, kevesebb is elég belőlük, ha nem lenne kartell akkor pedig a fizetésük menne össze. Ezeket persze te nem szeretnéd, hanem az emberektől erővel kikényszerített árat kéred. A gond az árkartell-el van, amire ismét csak nem vagy hajlandó reflektálni, mert ez egy kellemtelen téma, pedig a lényeg itt is a pénz.

    "Ez mondat mit jelent? Ezt magyarázd már el"
    Olvasgass:
    A jövő harca - fókuszban a budapesti taxis piac Hagyományos taxitársaságok vs. megszakító innovátor
    Az Uber a diszruptív innovátor, a Főtaxi a hagyományos társaság a rendszerben.

    ui. nem gondolod hogy gerinctelenség hogy nem válaszolsz azon pontokra ahol be kellene ismerned hogy tévedtél, sőt arra sem hogy ezen hiányosságot felvetem. Te egy ilyen jellemtelen alak vagy, csak hogy az önismereti képed táguljon. Ezzel is erősíted a taxisokról kialakult nem alaptalanul negatív képet. Ezért sincs széles társadalmi támogatás mögöttetek, egyetlen zsaroló eszközötök hogy az autóitokkal lezárjátok az utakat. Ezért fonódik össze a nevetek a lenyúlós hiénéval(ami speciel az Uber digitális platformja esetén fel sem merült).