• camper
    #14
    "Nyilván nem állítottam ilyet. Azzal nem tudsz vitázni amit írok, ezért kognitív disszonancia keletekzik benned amit úgy enyhítesz hogy a számba adsz általad kitalált mondatokat"

    Hát nyilván nem mondtál..
    Idézetek csak és kizárólag tőled, csak azért, hogy megtudjuk ki kicsoda ebben a vitában:

    "Te egy védett piacot szeretnél magadnak mert ott magasabb profitot érhetsz el. Ezt azonban az emberek kontójára kívánod megtenni úgy hogy kizárod a piacról a jobb ár-érték aránnyal bíró terméket, és ehhez kéred az állam segítségét, mert ha nem segít akkor lezárod az utakat és megbénítod a közlekedést."

    "A taxis tüntetés motivációja az én olvasatomban egy pénzügyi zsarolás ami egy versenytárs kiszorítását célozza"

    "Azért rovom meg a taxisokat mert kizsarolják a verseny kizárását"

    "Versenyezzenek csak a taxis cégek egymással, ahogy más fuvarosok is teszik, ne legyen árkartell"


    Tehát akkor ezeket nem is te, hanem a macskád írta a nevedben. Vagy az a bizonyos 12 majom, csak nagyon sokszor futottak neki, hogy ezek a mondatok előkerüljenek. Bár 12 majmot csak észrevehettél volna ott a szobádban.


    Elmondom ötvenedszerre is: nincsenek taxis cégek, nincs árkartell, hatósági ár van. Nincs olyan cég mely az utasoktól kapja a pénzt emiatt neki az az érdeke, hogy minél magasabb legyen a tarifa. Akiket te taxiscégeknek gondolsz azok már rég a taxisoktól szedik be a pénzt, nekik épp az az érdekük ami az ubernek, hogy minél alacsonyabb legyen az ár, mert annál több taxis kénytelen hozzájuk csatlakozni, igy még nagyobb bevételre tehetnek szert. Nekik az árkartell a legnagyobb ellenségük, hülyék lennének ez irányba bármilyen erőfeszítést is tenni.

    Ezt - rajtad kívűl - eddig mindenki megértette elsőre eddig, a gimnazistán át a villamosvezetőig, neked ötvenedszerre sem sikerül.
    Biztos, hogy van neked diplomád?

    Ez a kép amit itt nem tudom hányadszorra másolsz, ezt is kiveséztük már vagy 5x, ez a kép csak arra jó hogy megmosolyogtass vele egy taxist. Valótlan adatok, üres tartalom, nem igy van. Elmondtam már neked, név szerint fel tudom sorolni azokat a taxisokat akik valóban, valós alkalmazotti viszonyban űzik a taxit, azt hiszed viccelek vagy mi?

    Sok sok felvetésemre nem válaszoltál, ehelyett másolod 5x ezt a képet és árkartellezel meg gonosz taxivállalatokról fantáziálsz minden hozzászólásodban, most tartasz hozzávetőlegesen az ötvenediknél. Ugyanaz leírva 50x, kiemelten izgalmas vitapartner vagy.


    "a hagyományos taxisok piacot veszítettek"

    Ez mondat mit jelent? Ezt magyarázd már el. Vannak olyanok akik nem hagyományos taxisok? Kik azok?