• defiant9
    #12
    " aki a személyszállításhoz IS ért "
    Ez nem egy űrtechnika. A te példád is mutatja hogy a taxiba is be tud ülni egy buta ember is, és A pontból elvezet B-be. Ezért kellene annál kevesebbet keresned mint amit az árkartell biztosít.

    "hanem attól hogy ő adja a munkavégzéshez szükséges eszközöket"
    Tehát egy vállalatnak nem lehetnek szerződéses partnerei, beszállítói? Akkora sületlenségeket hordasz össze hogy az már fáj.
    Mindkét forma valid a taxis esetén is, akár nálunk is:

    Ezért is vicces amint itt fröcsögsz hogy az Uber miért nem alkalmazottakat használ, miközben vélhetően te sem vagy az. Azt is megkaptad már kérdésnek hogy akkor generálisan melyik forma a helyes, erről is csak lapítasz.
    „Ezeket a városokat kebelezték be és tartják rettegésben a budapesti taxisok. Ez a te állításod.”
    Nyilván nem állítottam ilyet. Azzal nem tudsz vitázni amit írok, ezért kognitív disszonancia keletekzik benned amit úgy enyhítesz hogy a számba adsz általad kitalált mondatokat, majd megnyugodsz hogy lám-lám ez mekkora hülyeség. Saját magad teszed nevetségessé ezzel a primitív vitakultúrával.
    Vegyük észre hogy ismét nem válaszoltál a tévedéseidet bizonyító tényekre: tulajdonjog, lengyel helyzet, egész EU egységes. Ismét csak felsültél, és sunyi módon menekülsz amint lelepleződött hogy mekkora blődségeket hordasz folyamatosan össze csak hogy védd a taxis mundérod.
    Nem érzed magad gerinctelennek amikor nem válaszolsz, mert kiderülne hogy hazudtál/tévedsz. Élőszóban ilyenkor mit csinálsz? Csak bután bambulsz, vagy mellébeszélsz, maszatolsz akkor is?