Old World - Civilization új alapokon
  • Kmarha
    #3
    Azért azt tegyük hozzá, hogy a játék még fejlesztés alatt áll. Vannak benne még hibás részek (főleg animációk terén), illetve a felhasználó felület is még több helyen funkcionális csak. Ettől függetlenül, nekem nem volt kérdéses, hogy meg kell vennem, órák százait raktam bele civilization játékokba és a ck2-be :)

    A játék szépen pörög, az új rendszer gyorsan megismerhető, igazából nekem hiánypótló is, hogy egy birodalom felépítése mellett a dinasztiát is építgetni, kezelni kell, vagy legalábbis az hatással van a játékmenetre, diplomáciai kapcsolatokra.

    Én azért várom, hogy kicsit belelehessen nézni a többi nemzet családfájába, kicsikét több ráhatással lenni a dinasztiát érintő eseményekre (amit lehet még csak én nem tapasztaltam ki elégé). Valahogy a kutatás se úgy akar működni még, ahogy én azt megtervezem (a tech-tree-ről lehet választani, vagy csak megjelölni lehet?). Kiváncsi vagyok mennyire lesz módolható, azért egy Dune vagy AGOT módot itt is el tudnék képzelni. Meg majd pár év múlva remélhetőleg a második részre, ahol még több birodalom, még több korszak lesz a cél :)