Valorant a Riot új játéka
  • Palinko
    #1
    Sziasztok
    Pár napja már nyílt bétában elérhető a Riot új játéka ami a Valorant nevet kapta. Régen Project A-ként futott és érdekesnek tűnt már akkor. A manapság népszerű hősös, képességes dolgot leszámítva ami nekem nem kenyerem, de hát meg kell felelni a fiataloknak. Viszont ami nekem tetszett hogy lemásolták a CS GO mechanikáját elég jól ami nem hátrány! Kicsit úgy érzem mintha kijavított CS GO lenne.

    Ami manapság amúgy is szenved forráskód kiszivárgásoktól stb amitől csak még több csaló lesz és eddig sem volt olyan kevés. Ráadásul a játék ugyan kap frissítéseket de ott is sokszor koncepciótlan a változtatgatás, kap nagyobb modokat mint 2 éve a battle royale de az is felemásra sikerült. Egyszóval szerintem nagyon kevés pénzt fektetnek bele, ahhoz képest hogy mekkora kaszálás megy a skineken, ládákon. A community toxikusságára is pl csak pár hónapja léptek valamit és ha úgy működik mint az anticheatjük akkor az sem fog semmilyen megoldást jelenteni, sok meccset elront egyszerűen a community.

    Na de beszéljünk a Valoranról ami egy komoly anticheattel nyit, 128 tickes szerverek, technikai oldalról minden ami egy shooterhez kell. A pályák nem 2-3 folyosóból fognak állni ahogy nézem mint a CS GO-ban (egyébként ott sem csak a fejlesztők miatt hanem a community egyszerűen sok berögzült emberből áll akinek ha nem Dust vagy Mirage van szédül és eltéved) jónak tűnik a gameplay és még nagyon friss a játék nagyon sok minden jó kifejlődhet belőle. A hitboxok jók ahogy hallottam, fegyver ugyan nincs sok de mindenre elég.

    Én ma indítottam el az open bétára jelentkezést mert 2 napja már próbáltam és nem tudtam milyen frekvenciával dob kulcsot szóval gyorsan feladtam a twitch nézését. Viszont ma egyik barátom írta hogy neki úgy adtak kulcsot mások mivel nekik többet is kidobott egy nap alat szóval szerintem nem lehetetlen erre most kulcsot szerezni.

    Annyit kell tenni hogy regisztrálni kell egy Riot accountot a Riot oldalán, majd összekötni a twitchel és nézni olyan streamet ahol van drop. 1-et elég utánaolvastam és ha többet nézünk attól nem növeljük az esélyeinket. Én is csak egy tabon muteolva hagyom és csinálom a dolgom, de ha majd dob meg egyáltalán érdekel valakit ez a játék majd megírom hogy szerintem milyen.

    A CS GO-t nehezen fogja a trónjáról letolni mert annak már 20 éves múltja van, legnagyobb esport bajnokságokon ott van, gyenge pc-n is elfut ami a nagy játékos bázisú országokban fontos szempont stb szóval szerintem trónfosztás nem lesz, de nekünk akik bár szerettük a CS GO-t de a felsorolt dolgai kiégettek talán jó szórakozást lelünk a Valorantban én mindenképpen adok neki egy próbát.

    Iitt lehet jelentkezni bétára




    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.05.05. 03:52:50