• Irasidus
    #36
    "Most az értelmes kultúrált vita érdekében úriemberhez méltóan újra eltekintek a személyeskedéstől, amivel megtámadtál. (Ne legyen az életben nagyobb örömöd)."
    Az nem személyeskedés, hogy az általad elkövetett érvelési hibákra hívom fel a figyelmedet, ellenben személyeskedéssel, vagy más érvelési hibával - alaptalanul - vádolni a másikat, az kimeríti a burkolt anyázás, és masszívan troll szokás. Ha észre vetted, Te sehol nem írtad le, melyik gondolat sértette meg a személyedet, és hogyan, ami nem is csoda, mert ilyen nem történt.

    Egyetlen publikáció sem attól lesz tudományosan igazolt, hogy mikor publikálták, vagy hogy hány hivatkozás tartalmaz, másrészt nem tudományosság mércéje. Ellenben totálisan ignorálod azt a tényt, hogy ez nem egy tudományosan elfogadott publikáció, hanem csak egy a sok száz közül a témában! A tudomány jelenlegi álláspontjáról vannak tudományos összefoglalók is! Mint írtam, nem ez a tudomány jelenlegi álláspontja, hanem csak egyetlen téged alátámasztó publikáció, ami a mazsolázgatás nevű érvelés hiba (mint láthatod, van érv, magyarázat az érvelési hiba mellet, nem csak kijelentett.) Továbbra is arról van szó, hogy vagy nem érted a tudomány működését, vagy direkt ferdítesz. És ez nem személyeskedés, ez csak a közlésed céljának kritikája, szintén alátámasztva.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2020.05.07. 17:49:59