"Ultimate space sandbox"
  • Tuvok #42
    Üdv !

    1. Legalább olyan hatékonysággal dolgoznak, talán jobban is. :) Nekem kétszer fordult elő probléma AI bányásszal, egyszer a sűrű kavicsmezőkben nem tudott bemenni egy kőért és megállt (nem fért el), illetve egyszer nem tudott dokkolni Resource Depot-ba, mert az folyamatosan tologatott el kavicsokat és nem volt szabad pier, a hajó meg csak várt. Mindkét esetben másik sectorba irányítottam át és megoldódott. Alapvetően nagyon jók, sőt, kötelező amint lesz R-mining turreted.
    2. Jó kérdés, egyszer olyat olvastam, hogy 24-36 óra, vagy szerver restart, de hivatalos infónak még nem néztem utána. Annyi kavicsos sector van, hogy nem nagyon lesz jelentősége.
    3. Az a pár Chaingun tökéletes az elején egészen a Naonite (Shield) szintig, lehet a hajód túl törékeny, emiatt írja. Kell több Hull, Armor, Integrity Field Generator.
    4. Ha van Reconstruction Tokened, akkor semmit sem buksz, ha nincs, akkor csak azt nem bukod, amit kiszedsz a roncsból (ha még ott találod). Ergo, MINDIG legyen Tokened, az tulajdonképpen egy biztosítás. Ha kilőnek, a kezdő drone-ba kerülsz vissza, Tokent Repair Dock-nál lehet venni, bár alapból kapsz egyet azt hiszem.
    5. Eleinte érdemes jól szétszedni őket, bármelyik apró pöcök dobhat valamit, de alapvetően túl sokat vesződni sem érdemes amíg nincs R-salvage turreted, később annyi roncsod lesz, hogy a füleden folyik ki. Viszont a loot-ot (modul, turret, forgó színes biszbaszok) mindig szedd össze, mert ha elugrasz, a roncsok de-spawnolnak viszonylag hamar, aztán esélytelen megtalálni.
    6. A térképen tudsz jobb klikkelve Note-ot hozzáadni, amire a térkép keresőjében később rá tudsz keresni. Ez fontos is lesz később, MINDEN érdekeset érdemes megjelölni, bár a kezdő területeken túl sokat nem érdemes vesződni, első cél a Naonite szint a Shield-ért, majd onnan a Barrier környéke.