"Ultimate space sandbox"
  • BladeW
    #41
    1. Alapvetően: nem. Te ki tudod választani mit bányássz, ha több féle is van a rendszerben. AI nem priorizál. Mindazonáltal a manuális bányászatot a lehető leggyorsabban abba kell hagyni, és AI bányászokat munkába állítani. Addig te felfedezhetsz pl.
    2. Jó kérdés, állítólag 1.0-ban van egy bug, hogy csak akkor indul a respawn, ha teljesen kifogytak a bányászható aszteroidák. Innen kb fél óra múlva. Mining System kell, különben NEM fogod kibányászni az összeset, sok rejtve marad. A respawn-nak kb csak multiban lehet értelme, single-ben egyszerűen lehetetlen, hogy a galaxis kifogyjon.
    3. passz :) Sokat nem adnék erre a jelzésre.
    4. Nehézségi fokozat függő. Minden hajóhoz jár reconstruction token a létrehozáskor. Ha felrobbantanak repair base-nél visszakapod, turretestül. Rakományt, vadászokat bukod. Reconstruction tokent utána újra kell vásárolni!
    5. Nem sokat salvage-eltem kézzel, ezt is érdemes AI-ra bízni. Tractor beamet nem árt rá, és akkor nagyobb eséllyel húzza be az upgrade-eket is.
    6. lásd 5. Ha nincs ott hajód, szállj ki drone-ba és küldd el a hajódat salvage-olni. Meg fogja találni magától :) Strategic view nem igazán használható erre, mert nem forgatható a kamera, inkább zoomolj ki amennyire kell, és úgy nézz körbe.