halgatyó#12
Ez már nagyon időszerű volt. Azok után, amit a facebook már hónapok-évek óta művel. És ami újabban a youtube-on is elkezdődött.
Lassan fokozatosan szoktatnak hozzá minket a háttérből CENZÚRÁZÓ arctalanok, hogy fogadhuk el, hogy a normális gondolkodás a bűn és az abnormális legyen a norma. Hogy fogadjuk el, hogy a bűnözők "jogai" előbbrevalók, mint a becsületes embereké. Hogy fogadjuk el, hogy NE AZ SZÜRETELJEN, AKI ÜLTETETT. Hogy mindenkinek joga van bemenni mindenhová (kivéve persze az ő területükre).
Ezek a nemzetközi térből DIRIGÁLÓ (és közben demokráciáról hazudozó) arctalanok a mostani kormányt vádolják diktatúra kiépítésével, miközben PONT ŐK AZOK, akik cenzúráznak, sőt ami DÖBBENETES: egyes nytugati országokban már letöltendő börtön (!!!!) jár egy vélemény leírásáért a facebookra...
Engem kb. 1 hónapja kezdtek letiltogatni a youtube kommentszekciójáról, mert nem tetszett a véleményem. Most már egyáltalán nem tudok hozzászólni (a fosbúkon nem vagyok fenn és nem is leszek)
Utánanézegettem, és kiderülr, hogy az egyik "blacklist" szerverre rakta fel valaki az IP címemet.
HOGY KICSODA, AZT NEM LEHET TUDNI. Névtelen, arctalan, hitvány.
Apelláta, panaszkodási lehetőség, kivizsgálási kérelemre lehetőség NINCS.
ÉRTESÍTÉST senki nem küldött, hogy figyelj pupák, ezt és ezt csináltad, ezért most 1 hétre kitiltunk, vagy ilyesmi ... SEMMI!
Hiába "dinamikus" az IP címem, már évek óta változatlanul ugyanaz, hiába húzom ki a router tápját este, reggel visszakapom ugyanazt az IP címet ... ennyit a "dinamikus"-ról.
Ennek a törvénynek -- ha jól értem -- van egy NAGYON FONTOS része: "A szolgáltatók kötelesek panaszbejelentési rendszert is működtetni" (idézet a fenti cikkből)
Valamint az ALAPELVET is helyeselni lehet: "a sokszor önkényeskedő technológiai cégek átvegyék az irányítást felettünk vagy sem."
Megjegyzem, hogy az ÖNKÉNYESKEDŐ cégek háta mögé ÖNKÉNYESKEDŐ arctalan emberek bújnak el, ezeknek a kiiktatása, NEVESÍTÉSE, kérdőre vonhatósága létkérdés!
Látok azonban két nagy veszélyt is a törvényben:
1.) Ha ez a kormány leváltásra kerül és a másik banda (akik most ellenzékben vannak) kerül hatalomra, akkor az ő kezükbe hullik a borzalmas beavatkozási lehetőség. Azokéba, akik eddig is durván beavatkoztak, állami hatalom nélkül, de a SZERVEZETT MAGÁNHATALOM birtokában
Ha az állami hatalmat is a kezükbe kaparintják, akkor nekünk annyi, a szólási szabadságunknak véglegesen vége!
2.) A mostani kormányban és főleg a 2. és 3. vonalban (a nyilvánosság előtt nem szereplő döntéselőkészítők és hasonlók) között ott vannak a nemzetközi árnyékhatalom beépített emberei. AZ APPARÁTUS, ahogy Lenin idején hívták. Nehogy a mostani törvényre alapozva ők gyakorolják a tényleges cenzúrát! Utoljára szerkesztette: halgatyó, 2020.04.09. 12:41:06