1644182343.jpg

Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!

DISCORD

Weboldal

Multicor Gépimagyarítások

Messifan

Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:

Magyarítás 1

Magyarítás 2

Multicor Gépimagyarítások

  • b-type
    #61
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..ha valamit, vagy valakit nem értesz, attól az még van.
    Én is támogatom ezt a fajta fordítást, amihez gyorsan hozzáfér az nagyon gyorsan megvan és tádám. A nyelvekkel való szónoklás meg fárasztó, igen is léteznek emberek akik nem mennek sehova, és nagyon minimális szinten beszélnek más nyelven. Még munkatársam is van ilyen, fiatal srác, aki jelenleg tökéletesen jól érzi így magát a bőrében, és egyébként egy halál jó arc.
    Én olaszul tudtam, volt olasz barátnőm, laktam kint nála Siena-ban két évig, ennek vagy 15 éve, jártam motorversenyekre európában össze-vissza, 5-6ezer kilómétert összebringáztam ÚjZéland északi szigetén, dolgoztam nemzetközi hajón, ..viszont jelenleg jó pénzért egy gyárban gályázom, házat építettem, és gyerekeket nevelek, az olaszom már a múlté, az angolom is visszafejlődött.
    ..és tudom hogy vagy faszán tudsz egy nyelvet vagy lóf@sz, ..engem spec akkor vágott orrba amikor egy tényleg szimpatikus csávóval dumálgattam, pl. Taupo tó partján (free camp) egy melegvizű forrásánál egy Jugoszláviából odament pasival, aki képbe volt azzal hogy honnan jöttem. Egy pontnál tovább nem tud mélyülni a beszélgetés és pont, hát jól bepiáltunk. :)
    Egy darabig még leveleztem az ott megismert arcokkal (amcsi bringás, angol könyvárús, újzélandi rendőr (volt tárgyalásom, semi komoly, nem voltam tisztában a kiemelt Maori helyen való viselkedéssel, és gitároztam, de a rendőr elengedett a fogdából a kempingbe) ..egyébként én olasz vagy magyar tolmácsot szerettem volna a tárgyalásomhoz, de nem volt, angolul kellett állni a sarat, pedig nem babra ment, akár haza is küldhettek volna. ..Ott pl. a Maori-k voltak kétnyelvüek, azt passz, ja meg a bevándorlók.
    Szóval sztem hajrá, virágozzék minden virág...én spec élveztem pl, a Kingdome Come alatt hogy olyan a beszéd néhol mint egy rejtvény :))
    Szal sztem az tanuljon nyelvet akinek kell, egyébként meg remélem a technika megoldja majd ezt a nyavaját amit már túl régóta horoz magával az emberiség.


    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.06.14. 10:41:44