1644182343.jpg

Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!

DISCORD

Weboldal

Multicor Gépimagyarítások

Messifan

Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:

Magyarítás 1

Magyarítás 2

Multicor Gépimagyarítások

  • hawkie22
    #44
    Ahelyett, hogy megtanulnál alapszinten angolul, használod a gépi fordítást, ami helyenként, hogy is mondjam, igencsak hiányos, illetve rosszul fordított. A Google Translate egy igen jó dolog (engem is kimentett párszor melóban, amikor 1-2 mondatot kellett mondjuk lengyelre vagy oroszra, esetleg arabra fordítani), de sok helyen illetve kontextusban baromi rosszul vagy félre fordít.
    Egyébként meg ha végigjátszol 3-4 szerepjátékot vagy akár csak akciójátékot angolul, angol felirattal, ala az új Tomb Raiderek pl., máris lenne egy alap tudásod. 2-3 hét alatt látványosan fejlödne, észre se vennéd.
    De hát ugye a kényelem mindenek elött. Nem azt mondom, hogy a világ összes nyelvét meg kell tanulni, de az, hogy valaki alapszinten ne akarja magát kicsit is továbbképezni, mondván, neki úgysincs szüksége rá, azt valahogy nem veszi be a gyomrom a mai világban. De ez már nagyon OFF téma.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2020.06.13. 23:07:08