1644182343.jpg

Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!

DISCORD

Weboldal

Multicor Gépimagyarítások

Messifan

Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:

Magyarítás 1

Magyarítás 2

Multicor Gépimagyarítások

• kjhun
    Itt valami NAGYON nem kerek, a történetben!!

Evin! Nálad mekkora az "Uninstall_hun.exe" fájl mérete?? Bár, ha jól gondolom, bájtra azonos terjedelmű-e mindenkinél, azt nem mondom biztosra. Hogy miért?? Mindenkinek más-más OS (Win XP-11) és procija (32/64bit) van a gépén és a feltelepített játék sem mindenkinél ugyanott van fent. Ez, hogy kihatással van-e az Unistaller méretére, nem tudom, de meg lehet.

Nálam, nincs fent a játék, de ettől függetlenül felerőszakoltam a gépre. (XP alatt!)

Nálam ezt dobta: https://www.virustotal.com/gui/file/a95ebb13f3eda4864859ef1297d9c3a3bae327ce6c03c3d2cdcbfc0e8e601c19

Ha, összevetitek a kettőt, jelentős különbséget lehet látni, a 2 fájl közt. 392561 bájt vs. az Alsika által linkelt meg 676949 bájt terjedelmű! Mind a kettő 32bites, egy szóval még arra se lehetne fogni, mert 64bites volna. (A 64bites programok, nagyobb terjedelműek általában, mint a 32bites társaik.) Másoknál, mekkora az EXE fájl mérete???

A vírusirtók is kevésbé rinyásak. 3 kontra 1. Hmmm...

Alsika: Szerintem, a gépeden van valami ronda vírus, ami miatt problémázol.
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2021.10.21. 12:12:33