• Blage7
    #13
    Tessék, meg is jöttél a saját, hamisítatlan, primitív stílusodban, pont ahogy megmondtam.
    Igen, köpködsz és ócsárolsz minden játékot, ezt nagyon jól tudom, eddig a God of War, az Uncharted sorozat, a GTA sorozat, a Red Dead Redemption 2 meg a Death Stranding kapcsán villantottad meg megnyerő egyéniségedet. Az emberekkel való személyeskedés csak utána jön, mint ahogy a két utolsó hozzászólásod is mutatja: akik szeretik a szerepjátékokat, azok okádék emberek, a szerepjátékok kitalálóját a saját, kitépett lábával agyonvernéd (Te aztán kemény betyár vagy) nekem meg még a szüleimet is emlegeted. Dehogyis lehet veled értelmesen beszélni, ahhoz az kellene hogy a limitált agykapacitásodból előkaparj néhány indokot hogy szerinted miért "nevetséges, banális és hatalmas faszság" a cselekmény, nem pedig csak beböfögöd, hogy márpedig az, és mindenki egy okádék aki másképp gondolja. De három hozzászólásodból ez egyszer sem sikerült, így aztán én hiába hozok fel neked bármi észérvet, hogy miért olyan a játék amilyen (meg is tettem egyébként, úgy kezdődik hogy "Ha pedig jobban belemerült volna a játékba..."), ha Te csak annyit bírsz visszaböfögni hogy "Es szuleidbol aradt hulyeseg". Roppant értelmes mondat egyébként, de hát ezt is megmondtam, hogy egy értelmes mondat megalkotására sem vagy képes, mert az intelligenciád valahol egy törölköző és egy hamutartó között van.
    Egyébként ha nem szereted a szerepjátékokat, akkor minek játszol velük? Van még legalább egy tucat más játékstílus, menjél, fossál rá azokra is egy kört, mást úgy sem tudsz.
    Végezetül, nézzük csak meg akkor hogy mit ír a Wikipédia a sci-firől:

    "A sci-fi az angol: science fiction kifejezés rövidítése (ejtsd: szki-fi v. szci-fi).[1] Jelentése eredetileg tudományos fantasztikus (regény)írás (a fikció jelentése: kitalálás, fantáziálás), tudományos (szép)irodalom, de magyarul a tudományos-fantasztikus (irodalom, művészet) megnevezés használatos. A tudományos-fantasztikus mű olyan művészeti (irodalmi, film stb.) alkotás, mely legtöbbször valódi vagy képzeletbeli tudomány(ok)nak a társadalomra, vagy egyes egyénekre gyakorolt hatását mutatja be. Ezeknek a műveknek a közös jellemzői, hogy zömében egy lehetséges jövőben játszódó képzeletbeli történetek. Megnyilvánulási formájuk lehet könyv, képregény, festmény, televíziós sorozat, film, rajzfilm, játék, színdarab és egyéb média."

    "A sci-fi kedvelt témái

    civilizáció | idegen lények, ufók | időutazás | filozófia | földön kívüli élet | gépek, robotok | különleges képességek | mesterséges intelligencia | társadalmi rendszerek | technológiai szingularitás | transzhumanizmus | tudósok, illetve a tudomány felhasználása | űrrepülés"

    Hát hoppá... Úgy tűnik, hogy a Horizon Zero Dawn, ami egy lehetséges jövőben játszódó, képzeletbeli történetet elmesélő játék, amiben egy valódi tudomány (robotika) társadalomra (megmaradt emberi törzsek) és egyéni személyekre (Aloy, csak hogy a főszereplőt említsem) gyakorolt hatását követhetjük nyomon, továbbá olyan elemeket vonultat fel, mint civilizáció, időutazás, filozófia, gépek/robotok, mesterséges intelligencia, társadalmi rendszerek, IGENIS beleillik a sci-fi kategóriába. Szóval ez megint egy hatalmas és kínos fail a részedről, de hát ezt is megmondtam, hogy szeretsz olyan témákban okoskodni meg habzó szájjal nekiesni a másiknak, amiről fingod nincs.
    De már előre látom, hogy biztos én vagyok a nyomorék, mert a Wikipédiáról idézek, ahova olyanok írnak akik amúgy is szerencsétlenek. Nem is lennék meglepve igazából, mert Te nem csak egy szimpla bohóc vagy, hanem a teljes cirkusz.
    Várom az "észérvekből felépített vitádat" (tudod, amihez nekem nincs eszem), már ha egyáltalán eljutsz a hozzászólásom végére, nem pedig eltévedsz valahol félúton.