Atomic Heart - BioShock a Szovjetunióban
  • grebber
    #1
    A moszkvai Mundfish csapata egy olyan FPS-en dolgozik, amely a Szovjetunió alternatív történelmét mutatja be őrültekkel és robotokkal. Egy különleges ügynököt alakítunk, akinek ki kell derítenie, hol csúsztak félre a dolgok.
    Az Atomic Heartra "kaland-FPS-ként" hivatkozik a moszkvai székhelyű Mundfish csapata, amely egy alternatív univerzumban játszódik a Szovjetunió hajnalán. A játékban egy P-3 nevű különleges ügynököt irányítunk, aki a kormány megbízásából - egy sikertelen leszállást követően - a 3826-os gyárban találja magát.
    Hamar rájön, hogy valami nincs rendben a létesítménnyel, őrült robotok és emberek hemzsegnek mindenfelé. Hősünk a jó pár küldetés során lassan megtanulja csendben eltenni láb alól az ellenfeleit, majd a fő teremben összefut egy nagyobb példánnyal is, akinek csápjai vannak.
    A béke és a rend helyreállítása nem könnyű feladat, de az Anyaföld szeretetével a szívedben, biztosan győzelmet aratsz!
    Az Atomic Heart nagy kanállal merít a BioShockból, de hangulatát tekintve hamisítatlanul a szovjet kultúrára épül. A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkezik, megjelenési dátumot azonban még nem kaptunk.







    A játék steam oldala

    Info: Gamekapocs
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.28. 19:58:26