• Tinman #8
    Kutyatulajdonos vagyok évtizedek óta! A kutyának odakint van a helye (a zsebpatkány az nem kutya). De görcsbe rándult a gyomrom attól, hogy ez egyáltalán szóba kerülhet!

    Mert addig qrvára vicces, hogy neked, mint tulajnak bent van a kutyád, de vannak ott még rajtad kívül emberek, akik közül ha 1 is akad, aki fél tőle, fél a baciktól, nem szereti ha az orra alá fingik, akkor máris kretén vagy, ha beviszed magaddal.

    Nekem konkrétan lóg egy tábla az irodám ajtaján, hogy kutyát behozni tilos! Ez akkor került ki, amikor k. anyázásig fajult egy nővel, mert behozta az ebet, az meg körbenyalt, tapicskolt a sáros lábával mindent, amire én rohadtul ugrok, mert szeretem a tiszta, rendezett környezetet, mert nem vagyok egy kiba. ősember! Aki annak képzeli magát, költözzön ki a kutyaólba, de ne terheljen vele másokat!

    Ja és a másik: Póráz! Közterületen kötelező lenne, de a sok kretén csak bevállalja, hogy póráz nélkül van az eb... 2 hete se volt, hogy megértem sportolás közben megúszni egy harapást. 1.5 éve megkapott egy ilyen egy temető mellett, előtte 1 évvel meg rám támadt 2 kutya, azok véresre harapták a vádlim, beoltva nem voltak.

    Szóval, aki nekem ezzel a kutyás témával jön IRL, az kivágom az iroda ajtó elé, ott tábort is verhet az ebével együtt.