• csigafi #3
    Kezdetben tők jó volt a gmall is gyors rugalmas kőnnyen kezelhető bárkinek. Manapság egy rakás hulladék. Rugalmatlan lassú és teli van felesleges kiegészítőkkel amiket nem is lehet kikapcsolni. Épen ezért használom a html alapú verzióját. Látszik hogy nem a felhasználóbarát megjelenésre gyúrnak. Marhaság a beléptetésnél az is hogy nem lehet egy felületen beírni az usert meg a jelszót. És hát egye agresszívabban akarnak mindenkiről mindent tudni.

    "A második komoly gond az egy hét múlva 15. születésnapját ünneplő YouTube megtépázott hírneve. A platform régóta küzd a vitatott tartalmak problémájával "

    Mert balfaszokat alkalmaznak azért. Fel kéne venni pár embert akiknek az lenne a feladata hogy a yutu tartalmakat ellenőriznék egy megadott szisztéma szerint. mert manapság egy kis trükkel bármi kijátszható. Azonban ha élő emberek ellenőriznék a tartalmakat akkor már kevésbé lehetne kijátszani. Bár lehet íg van csak én vagyok lemaradva.
    Ok tudom meg lehet írni hogy robot ellenőrizne de akkor azt is normálisan kéne megírni pl ok hogy nem írható le hogy fas de akkor a f@s se lehessen leírható.

    Ok tudom hogy a nagyobb tudású programozók közül sok ott hagyta őket de ezt maguknak kőszőnhetik a mindenféle negativ dolog támogatásával. Én szeretem a googlét de sajnos egyre használhatatlanabbak a termékeik. szoftveresen és periférikusan egyaránt.