• TokraFan
    #17
    "Drónból igen"

    Akkor Te még nem láttál drónt közelről és a holografikus rendszerek bonyolultságáról sincs információd.
    Célszemélyt gyilkolni kiválóan lehet hagyományos autóban is drónról, éppen most demonstrálta az USA Izraelben. Nem kell ahhoz holografikus vetítésekkel vacakolni. Egyebekben, ha ez a cél, akkor fegyver is szerelhető a drónra és kész, azzal lövik ki a hagyományos autót, tehát ismét ugyanott vagy.

    Még mindig nem érted, hogy amitől Te rettegsz, az egy dedikált terrortámadás, amit hagyományos járművek ellen is el lehet követni bármikor (el is követnek rendszeresen). Most az, hogy kilövik a sofőrt, vagy egy drónnal eltérítik az önvezető autóját, teljesen mindegy, csak az eszköz változiik. ha téged célszemélyként ki akarnak nyírni, akkor egy hagyományos autóban sem vagy biztonságban. Ez a kérdés teljesen más lapra tartozik.

    "Ennyiből tök felesleges a Windowsok, Linuxok biztonsági hibáit foltozni"

    Önmagaddal vitázol. Én nem állítottam, hogy nem szükséges a rendszert fejleszteni és megvédeni pl. az ilyen támadásoktól. Azonban, ahogy a Linuxot és a Windows-t sem dobjuk ki az ablakon csak azért, mert volt benne egy bug (és nem sírjuk vissza a DOS-t emiatt), úgy az autonóm jármű esetén sem ésszerű az elavult technikát favorizálni, és támadni a sok szempontból sokkal előnyösebb újat!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.02.03. 00:08:52