• kalapos01
    #2
    Na! Hány videó? De tényleg, érdekelne a szám. 10? 100? Tényleg megnéztél száz videót? Az azért nem semmi. Mit hallok, hogy 1000? Az nagyon sok, akkor ebben igazad lehet. Várj, nem mondod, 10 ezer videót néztél meg? De hiszen az végképp rengeteg!!!! Sok idő, de éljen az elkötelezettség.

    És hány milliónyian is látták a filmet?

    Oké, félre a tréfát, én nem ismerem a filmet, elhiszem, hogy ennyire nem szeretted. Még azt is, hogy szar mint az összes Marvel-film. De hogy mi volt a véleménye az embereknek...? Az ilyen has számok, illetve számok hiánya esetén az ember rápillant az IMDb-re (ami nyilván nem ad pontos képet, de legalább ad képet egy jobb képet, mint az "Etinger által megnézett 100 videó" - miért néz meg az ember 100 videó után egy 101.-et?), akkor azt látja, hogy a 400 ezer szavazó 2/3-a szerint 7-8-9-10/10 volt a film. Vagyis elég jó.

    Bocs, de a kommented olyan volt, mint az Austin Powersben, amikor Mike Myers Dr. Evilként azt mondja, hogy "One Million Dollars".

    (Egyébként van ilyen kényszer egyesekben, hogy azzal akarják ámítani magukat, hogy ha nekik nem tetszett valami, akkor a többségnek sem? Ez valami többségbe, nyájba tartozásra való vágy? Úgy értem, nem elég hangoztatni azt, hogy "tudom, hogy sokan imádták, de szerintem egy nagy szar"? Kell a visszaigazolás kellemes érzése?)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2020.01.24. 04:15:21