• defiant9
    #56
    "Szal, ha a környezetvédelem égisze alatt bevezetet technológia minden elemét nem visszük következetesen végig, akkor adunk egy pofont a szarnak."
    Nem, minden eleme fontos. Ahogy mondtam egy jelenetős réteg szemetel és nem szelektíveskedik(még akkor sem ha az arcába tolod a gyűjtőt), ez a világon mindenhol így van, nyilván Skandináviában ez kevésbé jellemző Magyaroszághoz vagy a 3. világhoz képest. A zacskó betiltása azonban épp ott a fontos ahol kisebb a hajlandóság a kulturáltabb szemétkezelésre. Tökéletesen illogikus a következtetésed.

    "Nem mutogatok én senkire, csak kérdem, hogy miért van így, és nem lehetne-e esetleg a helyzeten javítani?"
    A helyzeten javít ha sem Joe sem Chen sem Björn sem Józsi nem kap eldobható egyszer használatos zacskót. Tehát akkor mi ellen is ágálsz? Most akkor ne tiltsák be a Kíniak ezen termékeket, se az EU? Senki?

    "Azt írtam, mégegyszer magyarázom, hogy addig nincs értelme a szívószálgyűjtésnek, amíg a fáradt olajat a csatornába öntöd, "
    Ne próbáld meg a szívószálra szűkíteni a problémát mert ez szalmabáb érvelés. Nincs értelme=nulla a hasznossága. Tehát ezzel kijelented hogy ameddig akármennyi olaj a csatornába kerül addig a zacskó nem probléma. A nagyon buta szélsőségekben fogalmazás vezet ilyen logikátlan következtetésre, alapvető relációs tévedéshez. Ha beöntők 1 liter olajat a csatornába + utánadobok egy műanyag zacskót az rosszabb mintha csak az olajat öntöttem volna bele.