• NEXUS6
    #53
    "Biztos elkerülte a figyelmed a Kína szó a cikk címében, a cikkben pedig az Ázsia szó. Szövegértés."
    Milyen kis humorosnak teccik lenni! XD

    "Ismét csak a szövegértést javaslom, a cikk és az én hsz-om is arról szól hogy jó irányba változik a rendszer. Mi értelme megállapítani, hogy a korábbi állapot rosszabb volt?"
    Mert a jelenlegi állapotok rosszabbak mint az EU-s átlag, de helyxből át akarják ugrani még azt is,amivel előttük járunk. Szerinted akkor ez reális?

    "Írországhoz viszonyítva meg a hatoda, és ezzel akkor arra is fókusz került hogy egyes EU országokban a magasabb bázisérték miatt még többet hagynak veszendőbe menni egy főre vetítve, tehát bőven van tere itt is a kibocsájtás csökkentésének. Főként hogy az meg trivialitás hogy az a legjobb szemét ami létre sem jön. az újrahasznosítás már csak a kisebbik rossz."
    Átjött??? Nem jött át. Nem az a kérdés, hogy kinekafasza nagyobb. Hanem a kínaiak az USA-hoz képest átlagba számolva jobb helyzetből is jobban szennyezik a környezetüket. Értem?

    "Szerintem meg egy ostobaság hogy addig nem teszünk semmit ameddig egyetlen ország is van aki jobban szennyez mint mi. Ez az buta logika hova vezetne? Van egy 3. világbeli csóringer hely ahol eldobálják a szemetet akkor mindenki dobálja el ugyanúgy? Épp arra hívtam fel a figyelmet hogy példamutatás."
    Igen, pont erről van szó. Amikor Malajzia, vagy ki, küld nekünk 3 konténer műanyag hulladékot, mert úgy gondolják, hogy az a mi xarunk, akkor most mit mondjuk, amikor olyan videókat látsz, hogy a folyóban több a petpalack, mint a víz!?
    Értem én, hogy egy csomó dolgot simán rájuk tolnak a jobb helyzetben levő országok, mert kb nekik úgy is mindegy. De akkor miért engednek 20 üzemet települni, egy folyócska mellé, hogy nem tartanak be semmilyen környezetvédelmi előírást, mert valszeg nekik nincs is olyan. Ezek után, megh vannak ezek a roppant demonstratív intézkedések. Szerinted? Értelme?
    Ezért mondom, hogy előbb töviről hegyire az összes cégnél, lakossági hulladék kezelésnél tegyenek rendbe mindent, aztán lehet konténereket visszaküldeni, meg szívószálat kitiltani az éjszakai lokálokból. ;)