• zetortraktor
    #6
    Bírom amikor valaki úgy fikáz egy kommentet, hogy nem érti. Nem fikázza a filmet, csak azt tudja két látott film alapján, hogy a trilógiának nincs értelme, illetve tudja, hogy mi van a filmben. Nyilván azt hiszi, hogy körülötte forog a világ, és mérges, mert behúzták a csőbe (vagy tudomisén).

    De.

    Azért te is vicces vagy. Egyrészt kitalálod a saját véleményed alapján, hogy pár millió ember mit gondol (mert nyilván mindenkinek egy srófra jár az agya), másrészt szerinted "mindenki fikázza az új meg az előzmény filmeket", ahelyett, hogy végiggondolnád, hogy ez képletesen is mekkora baromság, hiszen a régi és az új trilógiát is többségében szerették az emberek, szóval kijavítom a kommentedet, hogy máskor komolyan lehessen venni a véleményed többi részét is "vannak jó páran, akik fikázzák az új és előzményfilmeket" - teszem hozzá te is gagyizod, és nem mered azt mondani, hogy kurva jók voltak, hanem tompítod a véleményedet. ja, és a végén kitalálod, hogy nem lenne siker az eredeti sem. a levegőből.

    komolyan ez az egész komment arról szólt, hogy "van, akinek tetszik és van, akinek nem"? hogy képes vagy belekötni valaki szubjektív kommentjébe, majd leírni captain obvious módon, hogy minden szubjektív?