• Dante73
  #24
  1; Nem. Ahhoz van joga, hogy tiszteletben tartsd. Ahogy Ő is Téged. Ettől neked nem kell szexelned vele, tehát az, hogy ez ellen Te tiltakozol, csak gyűlölet az iránt, amit nem értesz. (Én sem értem. De tiszteletben tartom, mert ember. Semmi károm nem származik belőle, ugyanis....)
  2; Mivel törvényesen nem lehet adatokat gyűjteni etnikumokról, (Csak önbevallás alapján, ami semmit nem ér, hiszen én pl grönobli vagyok a legutóbbi népszámlálás alapján) így nyilvánvaló hazugság az összes ilyen "statisztika". Ennek fényében, ilyenekben csak az hisz, aki hinni akar, hogy megerősítse a saját gyűlöletét, előítéleteit. Én személy szerint undorítónak találom, a tények ismeretében a dolgot. (TI TILOS, ilyen adatot gyűjteni, tehát NEM LEHET VALÓS egyetlen ilyen adat sem.)
  3; Nem. Te vállalsz nyíltan diktatórikus, emberileg igazolhatatlan elveket. ÉBRESZTŐ! Nem az én agyam van sorosozással, migráncsozással kimosva.
  Egyetlen elvet vallok. Élni, és élni hagyni. Engem hol érdekel, ha valaki nőnek érzi magát? Nem képzelem, hogy az én értékrendem jobb lenne, mint az övé. Tehát nem kényszerítem rá, hogy de, Ő férfi. Engem hagyjon békén. Ennyi. Ha Te valamiféle erkölcsrendésznek érzed magad, hogy neked igenis a tudtára kell adnod, hogy Ő férfi, akkor (jobb, ha tudod) nem vele, vagy velem van baj, hanem Veled, mert Te akarod a Te értékrended rákényszeríteni. Ő csak azt akarja, hogy hagyd békén.
  És még Te beszélsz diktatúráról, mikor Te akarod a saját értékrended rákényszeríteni. Jó reggelt.