• dyra
  #20
  Nem ötéves tervről van szó. De az atomerőmű sem lesz megoldás most az lényegtelen én mit gondolok róla az a lényeg a közvélemény mit gondol róla és sok országban eladhatatlan mert a hulladék tárolása nem megoldott és mert sugárzik ráadásnak baromi sokba kerül a politikai ellenfelek meg jöhetnek a nap és szélerőművel de hogy miért nem azt? Tanulmányokat meg ők is ide tudnának linkelni. Nem lehet eladni a lakosságnak politikai értelemben (nálunk is hasalna egy népszavazáson mint Svácjban). Amire most épp vevők nap, szél, Tesla.

  Továbbá a politikusok sem feltétlen hiszik el, hogy ember okozza a klímaváltozást. USA épp kilépett a Párizsi klímaegyezményből ami azért nem számít sokat mert a többi ország meg nem tartja be az ott vállalt dolgokat.

  "A felmelegedéssel nem az a probléma, hogy "csak" melegebb lesz a bolygó. És egyáltalán nem kell elfogadni, nem kell beletörődni, hanem tenni kell az embert veszélyeztető a dolgok ellen, ez a normális emberi hozzáláss."

  Pontosan. Ezért kell a szegénységet és a társadalmi igazságtalanságokat felszámolni. Jó minőségű oktatást és egészségügyet biztosítani mindenkinek. Aztán lehet a klímával foglalkozni.
  Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.12.27. 15:04:17