• s1lkforrent
    #31
    "ezek nem nekünk 60-80-as években született korosztálynak készítik, hanem a mostani generációnak"

    Butaság. Bizonyos filmeket tényleg az aktuális fiataloknak készítenek(tipikusan a tini drámák és tini komédiák már évtizedek óta, melyek kb 10 évenként jelentősen eltérhetnek egymástól), de ha egy random filmnek elkúrják a forgatókönyvét, és valami értelmezhetetlen izé lesz belőle, mint itt, akkor arra semmilyen körülmény között nem lehet azt mondani hogy "áh mi ezt nem érthetjük, mert nem nekünk készült".

    Szépen nevén kell nevezni: A Disney elkúrta, nem kicsit, nagyon. Mégpedig annyira, hogy ha a SW fanok komolyan gondolnák a rajongásukat, akkor a Disney irodáknak világszerte lángolniuk kellene. Ehelyett fan körökben megy a szerecsenmosdatás, hogy annyira nem is rossz, sőt, egyenesen "klassz, látványos űrmese" volt, a sarkos kritikát(és fikázást) inkább az átlagember fogalmazza meg.

    Persze szegény szerencsétlen fanoknak is igaza van, mert nem teljesen értékelhetetlen az új triológia, és lassan tényleg átlagos is lesz a mai Hollywood-ban, hogy 200-300 millió dollárból csak egy középszar bugyuta akciófilm jön ki, amit még így is elad a marketing. De azért egy Star Wars-nak még a popcorn movie-k között is Michelin csillagosnak kéne lennie, ez az elvárás, amit ezek az új részek nem teljesítenek sehogyan sem.
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2019.12.26. 12:39:45