• kalapos01
    #22
    Nyilván, ha valaki ezt előre eldönti, akkor azzal nem lehet vitatkozni, de mindennél lehet rosszabb. Mutogatni a kritikusok mellett mondjuk az IMDB-pontszámra lehet, ami már most alacsonyabb, mint a Last Jedi esetében. Tudom, hogy ezt helyén kell kezelni, de ettől még konkrétum, mint ahogy az is, hogy sokak szerint gyengébb, mint a szerintünk jó Last Jedi, sokak szerint pedig gyengébb, mint a szerintük rossz Last Jedi. És olvasni véleményeket bőven arról, hogy sokak szerint jobb, mint a Last Jedi.

    És ezzel mit mondtam? Az ég világon semmit, csak vannak, akik szerint létezik valami közízlés, holott triviális, hogy minden filmet fognak emberek 1/10-re meg 10/10-re kihozni, vagy egymás alá, illetve fölé helyezni két filmet összevetésben. Gond akkor van, amikor valaki annyira el van telve önmagával, hogy a saját véleményét origónak tekinti, illetve ha fel sem merül benne, hogy más másképp is gondolhatja.

    "ez meg azon bukott be, hogy Johnson hülyeségeit próbálta helyrerakni."

    Más szavakkal: ha volt hülyeség benne, akkor az a Disney-é, mert ők adták mindenre áldásukat. Ha megpróbálnak valamit helyrerakni, akkor egy sokak, de a kritikusok által biztosan dicsért film esetében teszik, és innentől jön az érdekes kérdés, hogy miért? Nyilván a reakciók miatt. Ha pedig ez igaz, akkor elgondolkodtató, hiszen nem csak adják a lovat pár nethuszár alá, hanem saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt azzal, hogy nem felvállalni akarják azt, hogy valami nem jöhet be mindenkinek, hanem inkább mindenkit ki akarnak elégíteni. De talán hasznos lecke lesz, hogy így pont két szék közé estek. Mármint gondolom, mert eszembe sem jutna ilyen filmeket nézni.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.12.20. 11:07:33