• TokraFan
    #16
    Felfogtad egyáltalán, amit írtam? Egyáltalán, mi köze a gyerekeknek meg az érzelmeknek ahhoz amit én írtam? Semmi, csak tudni kéne mondatokat értelmezni, ami számodra mindig is nehezen ment.
    A brilliáns "logikád" alapján, ha holnap az autószerelőd beépít neked egy féktárcsát a kocsidba, aminek gyártásához a kongói gyerekek által kitermelt nyersanyagot használták fel, akkor arról majd a szerelőd vagy a féktárcsa gyártója tehet? Epic Logic! B*szki, akkor minden egyes huszonnyolcadik cégnek egy gyártási láncban, meg kéne vizsgálnia, hogy az alapanyag honnan származik? És hogyan vizsgálná meg egyáltalán, te nagyon okos? Gyárlátogatásra megy minden egyes beszállító, minden egyes gyárába? Akkor legközelebb ha vásárolsz valamit, előbb látogass el a gyártóhoz és az összes beszállítóhoz, hogy ellenőrizd a helyzetet. Azon azért majd ne csodálkozz, ha nem engednek be.
    A bányát üzemeltető cég a felelős aki a konkrét munkakörülményekért felel, karöltve a Kongói kormány politikusaival és egyéb hatóságaival akik meg szemet hunynakfelette (ha léteznek egyáltalán).

    Az meg valóban hidegen hagy, hogy a hiszékeny hülyéknek mivel lehet kimosni az agyát.

    Ostoros
    Valóban! Vagyis azt is be kéne perelni, a kínai céggel és a kongói kormánnyal karöltve. Ez a lényeg! De valahogy mégis megint -csak- az amerikai IT cégeket perelik, nem mintha kobaltot csak ők használnának fel (mondjuk globálisan mindenki, aki elektronikai eszközöket gyárt, beleértve kb. többezer céget a világon).
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.12.18. 23:10:00