• NEXUS6
    #2
    Azt hittem, hogy a Toszla Kíbertrakja, amely egy másnapos, a határidőt lekésett dizájner gyakornok, a hétfő reggeli kávézás közben viccből elkövetett vizuális merényletének tűnik, csak egy egyszeri esemény volt a világtörténelemben, amit aztán egy erőltetett mosoly keretében sürgősen elfeleljünk.

    Azonban itt valami rémisztő trendszerűséget látok.
    Namost a szituációra két magyarázat lehetséges.
    Egy, hogy a zamerikában a zufógyíkemberek idén is invázióra készülnek, aminek egyik jele, hogy ellopták az összes cégtől a dizájnereket. A kormány titkos hírlevelének megfelelően, a cég vezetősége, minden feltűnést elkerülendő, megkereste az iparágban elérhető legkreatívabb és legtehetségesebb dizájnert, aki jelen esetben a háeres Luszeszíta középsőcsoportos óvodás kisfia volt. A Texkla esetében hasonló megoldást találhattak.

    Kettő. Az ármánykodó kínai kormány az ötgével valójában egy agykárostó fegyvert vetett be a dolgozó ámerikai nép ellen, aminek hatására annak átlagos értelmi szintje a fent említett szakembernek megfelelő szintre süllyedt. Ennek alternatív verziója, hogy a felelős valójában épp az amerikai kormányzat, akik a HAARP-ot a saját nemzetük ellen vetették be, hogy valami amerikai szuperembert hozzanak létre, aminek hatására a hazafiak átlag értelmi képessége az előbb említett szintre emelkedett.
    Lényeg, hogy mindenről a kormány és kifejezetten Donald Trump tehet!!!
    ;)
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.12.14. 01:56:50