Az Androidok eljönnek PC-re is!
  • Kmarha
    #6
    Maga a játék letöltése és telepítése Epic Storeból 1,5 óra volt (a net kapcsolat nem szűk keresztmetszet nálam). Utána még valamivel több mint fél óra Shader Pippelingre vagy mi a jó istenre kellett várni. Több mint két óra után (mondjuk ahhoz képest, hogy fél éve várunk rá, ez már nem sok, csak idegesítő) végre ki tudtam próbálni az este :)

    Az arc mimika lenyügőző. Ennyire életteli karaktereket nem gyakran láttam. A történet már a kezdetétől sötét és bajlóslatú, és ez a scifi hangulat, az első másodpercektől beránt (pedig az elején, olyan nagyon hardcore scifi-t az androidon kívül, nem is látunk). Ez a választás/cselekmény fa, ez pedig remek. Egyetemen volt ilyen óránk, ahol ilyen fás hiearchiába készítettünk el döntés támogató rendszereket (nem kell túl bonyolultra gondolni, de ott is az votl a lényeg, hogy a megadott válaszok, hogy befolyásolják a végeredményt). Már az első fejezet után látszik, hogy az újra játszás itt garantált.
    Hangulata eddig remek, alig várom, hogy folytassam.

    nem meglepődtem rajta, de azért elsírom, a 8 GB mem, 4 GB GTX 1050ti és i3-8300 konfigon, nagyon nagyon szép az álló kép, de brutál döcögösen fut (olyan megakadások vannak, hogy az fizikailag fáj). Még majd meg kell találnom az optimális beállítást, hogy szép is maradjon és élvezehtő is legyen.. és a megoldás ne a 720p-ben legyen.

    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.12.13. 08:27:41