Az Androidok eljönnek PC-re is!
  • Kmarha
    #15
    Itt időrendi sorrendben vannak a fejezetek, csak mindig más-más karakterrel. Van értelme, mert ezek a szálak néha össze fognak futni.

    Egy jó tanács (mindenkinek, aki még nem játszotta): bármikor úgy érzed, hogy rosszul döntöttél, vagy éppen egy karakter került olyan helyzetbe, amiből nem látod a kiutat, ne kezd újra! Tovább fog menni a történet, a döntéseid következményeivel, és a kilátástalan helyzet is folytatódhat érdekes csavarral a következő fejezetben. Néha a "rosszul sikerült" befejezés okozz nagyobb katarzist a következő eseményekben.

    Kivéve akkor, mikor nem egyértelmű, hogy mit vár tőled a játék. Volt egy-két megtévesztő választási lehetőség (pl a "trükkel csald el az őrök figyelmét" jelenet...)

    Istentelen jó játék, hatalmas élmény volt. És néha játék közben is érdemes néha kimenni a főmenübe a játék közepe tájékától ;)
    nekem kicsit még rontott az élményből az, hogy egy egy fejezet után, megnéztem youtube-on az alternatívákat (erről hamar leszoktam végül), mert tényleg elvett a "saját" történetem/döntéseim élményéből
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.01.13. 08:10:51