• NEXUS6
    #10
    Szerintem totálisan mellé lőnek a beszélgetésben.
    Azon filóznak, hogy miért üldözik a keresztényeket, ami nyugaton pl. azzal bizonyítható, hogy mint ahogy minden vallási fundamentalista látja, hogy a teljes népesség nem tartozik az ő vallásához. Erre a visszaszorulásra a válaszuk az az összeesküvés elmélet, hogy mert direkt üldözik őket. Hülyeség.
    Mikor ezt "felismerik" az iszlámok bedzsidulnak és robbantgatnak, a keresztények, meg keresztényekhez méltóan közösen sopánkodnak.

    Közben nagyon egyszerű a valódi válasz: kínálati piac van és a termék nem vonzó.
    Szal a játék készítői talán még jó irányba is lépnek a fentiekhez képest, csak épp nem az az igazi értékközvetítő, vagy vonzó, ha 3D újszövetséget csinálunk, hanem ha pl. olyan modern történetekből áll össze a játék, amelyben benne van a választás lehetősége és a keresztényi erkölcsnek, gondolatnak megfelelőt a játék jutalmazza.
    Nem egy rákit szájönsz, de ha a keresztény vallás terjesztői ezt nem értik meg, akkor nem alkalmasak a XXI. szdi életre, még inkább visszaszorulnak, ahogy a fiatalok körében egyre kevésbé lesz vonzó, nem az amit mondanak, képviselnek, hanem ahogyan.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.12.15. 11:25:06