• zetortraktor
  #2
  "legalább annyian tanúskodnak mellette, mint ellene."

  ööö, lol? hogy lehet mellette tanúskodni? legalább annyi ember mondta, hogy megrontotta őket, mint ahány azt, hogy őket nem rontotta meg? ez ám az érv! leborulok. (elég beteg logika hogy valaki bármi, tegyük fel, hogy jogos váddal illet egy embert, mire az előkap valakit, hogy "nézzétek, ő mellettem tanúskodik" - vicces lenne, ha így menne. a hollywoodi színésznők kedvenc taktikája ez, amikor rászállnak mindenkire, akit megvádolnak, de amikor véletlenül valaki a "jók" közül kap a fejére valami mondjuk zaklatós vádat, és elkezdenek az illető mellé állni, hogy "őket nem erőszakolta meg" meg velük mindig rendes volt. derék dolog!)

  mondjuk abban igazad lehet, hogy mivel elég sok popsztárt illettek gyerekmegrontási vádakkal, a nagy számok törvénye alapján a sokból biztos, hogy vannak kamu vádak is. nyilván, ha csak egy-kettő vagy féltucat ilyen sztár lenne, akkor ők sokkal valószínűbb, hogy bűnösök...

  nyilván mindig lesznek, akik a bűnözők meg aberráltak mellé állnak, mondván nem lehet ilyesmit bizonyítani, és aki azt mondja, hogy ez vagy az történt, az hazudik. ezt mindig baromi egyszerű hajtogatni, mert nem lehet nagyon tenni ellene. hiszen, ahogy írtam, majd minden színész, zenész kap efféle vádakat. nem? vagy csak a kiválasztottak? akikre csúnya, gonosz emberek pikkelnek, és a kamera elé állnak, hogy reklámozzák, hogy őket gyerekként meg***ták?

  Viccen kívül, biztos vagyok benne, hogy tele a YouTube az aberráltakat védő összeesküvés elméletes videókkal, amiket a célcsoport simán benyel - ez nem csak ezen a téren, hanem minden más konteónál bevett taktika, és a tömegekre szerint elég jól hat, tényként kezelnek mindent, amit az összeesküvés elméletesek felhoznak.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.12.02. 14:20:55