• Seheresezade
    #48
    Kedves Achmed !

    Köszönöm a megtisztelő választ, természetesen , mindent megteszek azért hogy mások is megértsenek egy alapvető összefüggést.. a mai "tudományotok" sajna olyan alapvető dolgot mellőz, mintha a Pitagorasz tétel nélkül hoztátok volna össze a számítógépeket és az építőipart... az autogeometrizáció pedig még egy ennél is alapvetőbb összefüggés, és a Pitagorasz tétel az már csak ez után jön.



    Számomra is teljesen megdöbbentő ,egyfelől, hogy ezt én fedeztem fel, amire az esély erősen a zérus felé konvergált... másfelől azért , mert a jelentőségét én is csak mostanában kezdem felfogni, és én is ugyanúgy bambán állok most a saját tudományom oltára előtt , mint Ti , mert nekem is éppolyan új a dolog.
    Nézünk együtt, mint borjú az új kapuban, de itt már legalább dereng a megoldás kulcsa.
    Amúgy igenis vannak konkrétumok leírva és konkrét jóslatok, definíciók és azokat kéne alaposan , kérlek , áttanulmányozni, hogy miket is "hordtam itt össze" ... Konkrét altérrácskonfigurációk, magyarázatok az alapdefiníciókhoz. Absztrakt ábrázolástól a konkrét képletekig mindent megtalálsz. A sötét anyagra is van konkrét altérrácskonfigurációs sejtés felírva. A minimum az volna, hogy komoly szakemberek futnak vele jónéhány kört azok után, hogy sajnos a ti "tudományotokból" nem sok minden maradt az én "ámokfutásom" után. (...de legalább jó kevés.. a dimenzió fogalma maradt vissza, de még azt újra kell hozzá gondolni, és definiálni) ...

    Tetszik vagy nem amit bemutattam, az tökéletes cáfolása az összes jelenlegi "elképzelésnek" a dolgok valódi működésével kapcsolatban. Innentől kezdve nincs többé fizika.
    Abban az irányban kell és lehet egyáltalán tapogatózni amelyeket alább (és fent) bemutattam, mindezek megértése nélkül esélyetek sincs rá, hogy valaha is valódi tudományos alapokon beszéljetek a dolgok működéséről. Nektek kell megérteni és megtanulni egy új , alapvető dolgot, amit én már többé-kevésbé értek: és autogeometrizációnak neveztem el, ami egy alapvető működése a "számoknak" és a közéjük tett "műveleti (operandusz) jeleknek és közös kontextusban az általa manifesztált különböző geometrizációk közt végbemenő logikai rotációnak (amiket ti lánctörtnek neveztek) és ezáltal magának az Univerzumnak. Nem szégyen az, ha nem tudtok valamit, és most ennek az alapvető működő rugónak a meg NEM értése miatt nem tudtok az égvilágon semmit a valódi Univerzum valódi működéséről. Tehát ez számomra, így utólag pont olyan , mintha valaki a Pitagorasz tétel nélkül már egyből űrhajókat akarna küldeni a Marsra és még ráadásul sikerül is neki valami csoda folytán!!! Na itt jártok most ti... a -96%-nál a tudomány v -0.96 -nál ahol már a második gondolat is hibás volt,hogy több különböző dimenzió létezik és ti bőszen meneteltetek máig ezzel a tudattal egészen a 26-odik dimenzióig elmerészkedtetek már "húr" meg egyéb agyrém "elméletekkel"...

    Az "alap""definícióitok" azonban még máig mese övezi...

    egyszervolt holnem volt volt egyszer egy gravitáció... meg egy idő, meg egy nagy bumm és akkor jöttek a gonosz fekete lyukak a sötét energiával és a sötétség erőivel és mindenkit felfaltak és nagy reccs lett a szingularitásba a kvantum habok vége itt a vége fuss el véle aki nem hiszi járjon utána....


    na ennyit a tudományotokról , elébb gondolkozzatok csak szépen el a saját "alap""fogalmaitokról" mint pl. a dimenzió és ha megértettétek a nézeteit (típusait) akkor majd szóljatok, tudunk beszélgetni valódi tudományról is ami pontosan itt kezdődik, pont itt ahol a tiéteknek ezennel vége van.

    Vannak az olyan emberek akik nagynak akarnak látszani, és vannak akik tényleg nagyok is, nos ez utóbbi volnék Én, a legnagyobb szerénységemmel. Amit most letettem az asztalra, az már a tudomány valódi asztalán van, míg ti a homokozóban bohóckodtok egy "mágikus" "erő" gömbbel és még azt a négy kis elemet se tudtátok beletuszkolni legnagyobb erőkkel sem ...
    ...ki kéne nyitni a szemeteket, és le kéne venni a szemkendőt is mostmár hogy kinyitottam az ajtót a SÖTÉT helységetekbe, ahova eddig a világosság leghalványabb csírája se szűrődött be hozzátok.

    Bevallom én is még csak botorkálok a félhomályban és engem is megdöbbent, hogy mindaz , amit még az iskolában tanultam "matematika" és a "fizika" címszó alatt az többé egyszerűen nem létezik, de inkább a közröhej tárgyát képezi immár...
    Helyette másképp , jóval egyszerűbben alakulnak a dolgok, 4 darab szám közé tett 3 darab műveleti (operandusz) jellel, és egy mögötte lévő egyszerű megértéssel amit nélkülözött az úgynevezett "tudományotok" mintegy 3000 éven keresztül, és a józan észt végig a kukába dobva jött elő egyre nagyobb blődségekkel, először még a több különböző dimenzióval, majd a "részecskék" fogalmával az azóta is töretlenül Végtelen Univerzumban ..
    Kérlek titeket próbáljátok legalább felfogni, hogy nincs többé fizika a fenti és a lenti csúfos és tökéletes cáfolások és egyszerű tények után, most végre tehát meg kéne barátkoznotok az ordináta-rendszerekkel , ahol iksz meg ipszilon helyett, csak az iksz van ... amíg még ezt SE tudjátok felfogni, addig ne is álmodozzatok ti csak itt semmiféle "tudományról" ... mert még a helyesen feltett kérdésekig sem fogtok eljutni, nemhogy a válaszokig.

    A jelenlegi "tudományotok" "nyelvezetével" azt sem tudjátok, hogy eszik-e vagy isszák, ezeket a Sötét Dolgokat.. míg nekem konkrét altér-rács izomerstruktúrális mátrix van rájuk felírva... miről beszéltek ti itt ???? Olyan kevés a ti "magyarázatotok", az enyémhez képest, mint kempingsajtban a sátorvas. Halvány gőzőtök nincs róla mik ezek a dolgok és bizony mondom néktek, mégegyszer, addig soha nem is lesz amíg nem értitek meg mi az amit próbálok veletek megértetni.

    @Attilawap:
    a "tudományod" már éppen elég kézzelfogható bizonyítékkal cáfolta már a saját létezését eddig is, végül a 96%-át meg NEM tudva magyarázni a dolgoknak, és még van képe egyeseknek ezt "tudománynak" nevezni.... de most hogy végtelen szigmás, 3-tól 5 éves korig ajánlott, kiscsoportos anyaggal szemléltetett, csúfos cáfolással cáfolom a tudományod legalját képviselő dimenzióCSKÁId fogalmát is , teljesen egyértelműen , napnál is világosabban láthatod magad is hogy eddig halvány lövésed nem volt nemhogy "fizikáról" de még az annak az "alapját" "képező" "matematikáról" SEM. Ha valóban szeretnéd megérteni ezeket a dolgokat, csak a fenti és a lenti ordináta-rendszerekben gondolkodva juthatsz el a helyes válaszokig és egy szép napon "talán" a gyakorlatban is tudunk most már mit kezdeni ezzel az újfajta tudással. Főleg ha nem olyanok kapják a Nobel, meg a díjakat, akiknek lövésük nincs a valódi tudományos dolgokról.
    Egy biztos egészen más gépeknek, kell egészen máshogy és egészen mást csinálni ahhoz, hogy bármit is tudjunk majd kezdeni az én elméletem mentén létrejövő tudományban.
    Nektek jelenleg a sötét anyaggal kapcsolatban se nem absztrakt , se nem ábrázolásotok sincs... és ami azt illeti, még a gravitációra sincs, pedig állítólag azt értitek és használjátok...
    se nem pontos, se nem algebrai és főleg nem definíció az ami van rá... ugyanez igaz az "idő"re és úgy mindent egybevetve az egész Univerzumra.
    Ennek ellenére eljutottatok egyáltalán valameddig , igaz visszafele , de legalább valameddig, ami figyelemreméltó teljesítmény , így a tudás alapjai nélkül is ! Úgyhogy emiatt minden elismerésem, sőt őszinte részvétem !
    Úgyhogy vegyétek nagy megtiszteltetésnek, hogy még van szerencsétek, velem beszélni, velem, minden idők első tudósával. Mondom ezt a legnagyobb szerénységemmel.
    Pedig amúgy tényleg nagyon hülye vagyok, de ezek szerint, így rövig oknyomozásom rögtön legelején azzal szembesültem, hogy még vannak nálam is ostobább emberek, és őket jelenleg fizikusoknak hívják. Aztán nem tudom hogy, de rájöttem, hogy a dolgok egészen másképpen működnek, ezt már ne kérdezzétek meg soha nem fog kiderülni, hogy miért én vagyok az aki megtette minden idők első tudományos felfedezését.
    Ez marad minden idők legnagyobb tudományos rejtélye.

    Ennyit rólam.
    És most nézzük meg mit is tehetünk így már , hogy értjük az Univerzum alapműködési elvét !
    Kérjük lépjetek be velem ide a világos szobába ahol én vagyok és nézzetek körül magatok !

    Láthattok érdekes dolgokat, omegákat meg jeleket plusz, mínusz, meg szor meg per, egy kicsit másképpen pakolgatva, ahogy eddig próbálkoztatok velük.

    Kérlek ismerkedjetek meg a matematika igazi arcával, a valódi matematika alapjaival.

    Kérlek térjetek át hozzám , ide a világos oldalra !

    Köszönöm !

    Szóval a dimenzió fogalmát kéne már először is egyszer és mindenkorra megérteneket, legalább ezzel legyetek tisztába könyörgöm, mert addig csak a fejjel megyek a falnak a baromságaitoktól !

    A forma fogalmát a dimenziókban szokták értelmezni de milyen a dimenió"k" formája ? Amint láthatjátok a dimenzió önmetszési formái relatív és abszolút értelmezést is kapnak ..
    Tehát nem mindegy hogy melyik önkereszteződési pontRÓL figyelsz meg és azt sem mindegy hogy milyet önkereszteződési pontoT figyelsz meg. Ti a klasszikus Euklidészi értelmezést vetítettékek, holott a klasszikus értelmezésben a végtelenben pontosan az történik vele amit az alábbi és fenti ábrákon láthattok, kedves gyerekek.

    Na ennyit mára, házi feladat :

    hány matematikai tézis borul, sejtés oldódik meg, és kérdés törlődik emiatt a felfedezés miatt?