• LakatosLajcsi
  #45
  A te úgynevezett "tudományod" még azt az alapvető tényt sem ismerte fel több ezer év során, hogy nincs több különböző úgynevezett "dimenzió".  Innentől kezdve nincs miről beszélni.. veletek tudomány címszó alatt.. olyanok vagytok nekem, mint a 2 éves kisgyerek aki még abba a bizonyos gömbbe se tudta beledobálni a megfelelő formájú alakzatokat, hármat véletlenül beledobtatok, de azt se ésszel, hanem véletlenül, és a negyediket sehogy nem tudjátok belekalapálni, mert oda már az észt is kéne használni.
  Egy percig se tagadtam, hogy a PI célértéke irracionális , és hogy nem 3.14'" , nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire hülyék vagytok, hogy egy szót sem értetek az egészből amit írtam, vagy csak tettetitek, azt kéne felfogni, hogy nem csak ez az egy értéke van annak a bizonyos PI-nek, és hogy mik a következményei ezeknek a tényeknek, hogy nem csak egyféle dimenzió és nem csak egyféle PI van, ebből egy teljesen új, immár valódi TUDOMÁNY következik, amihez képest a te "tudományod" az egy mese habbal, egy tökéletes ÁLTUDOMÁNY... egy tömény bullshit-tenger... a tudomány sötét középkora.. stb.. ahova a falbaverős szmájli is kevés már.
  Úgyhogy ennyit a te "tudományodról" és erről az egész meséről, így 3000 év "tudomány" "történetének" szomorú végén. A tökéletes értetlenkedésen kívül semmit nem tudtok ezzel felmutatni, akármelyik végéhez érkeztek a meséiteknek mindig egy bődöletesen nagy ökörség jön ki belőle. Egyik végén a szingularitásba ütköztök, a másik végén az eleje előtti részt próbáljátok megmagyarázni .. próbáltok lyukat beszélni itt az emberek hasába, hogy értetek bármihez is, és még el is hiszitek , hogy tényleg értitek miről vakeráltok... meg kvarkogtok, meg erőlködtök itt már lassan ... sz*rásig.. de hiába.. mert én mutattam itt nektek egy olyan dolgot, ami után ti bal kézzel a jobb váll felett, laza csuklómozdulattal dobhatjátok a kukába mindazt, amiről eddig szentig azt hittétek , hogy valós dolgok.

  El kéne tehát juni abba a bizonyos Tudomány V. 1.0-ba , de az csak akkor fog menni, ha maradéktalanul fel is fogjátok miről beszélek. Ti jelenleg a "Tudomány" V -0.96-nál jártok és ha így folytatjátok hamarosan teljesen el fogtok butulni. Az elején még nem volt akkora bullshit, Euklidész mikor még előjött a dimenzió fogalmával na az volt az utolsó épeszű gondolat a "tudományotokban" , és az első fals gondolat az az volt, hogy ezekből az ún. dimenziókból még több és különböző is van... na itt volt az első markáns baromság.. amit utána ti "tudósok" már csak tetéztetek egészen 2014-ig amikor a nullával tettem egyenlővé mindazt, amiről ti eddig itt kvarkogtatok... és kerestétek még ebben a bullshit-tengerben a Mindenség Elméletét... hát most megsúgom, hogy Euklidészig kell visszamenni az időben ahhoz, ha logikus vágányra akarjátok ti terelni a kis - nem kicsit félresiklott -"tudományotokat"...