• RyokoMizoguchi
    #31
    Mert sajnos mindaz amit eddig tudni véltél az megszűnik létezni az én ordináta-rendszeremben ... ott egész másképpen történnek a dolgok... valami hasonlót kell elképzelni ahogy írtam : altér-rács-szerkezetek közti összefüggéseket lehet megfigyelni, esetleg, ez a sejtésem végkövetkeztetése... amiket részecskéknek és a köztük lévő sima algebrai műveleteket meg "erőknek" hívják... igazából köszönőviszonyban nincs a valósággal amiről eddig beszéltek... a sejtésem szerint is állásszögeket kell majd mérni mert így lehet talán majd egyszer egy szép napon eljutni a valódi térkapukig is amik nagyon is ott lehetnek mindenütt csak tudni kell kinyitni őket ja és persze a megfelelő helyre :)


    A sejtésem egy egészen más Univerzum-modellt állít fel, ahol természetesen a mi téridőnk önmagában is végtelen az itt és most végig és mindenütt pontosan 3.14'" ez a relatívitás gyakorlata az én megfogalmazásomban.

    Ennél többet sajnos első körben én sem tudok segíteni , de ez már stabil alapokat nyújthat egy valódi tudomány küszöbén.
    Utoljára szerkesztette: RyokoMizoguchi, 2019.12.05. 00:21:01