• RyokoMizoguchi
  #28
  Nincs se Nobel se díj, se eszed, se tudományod, de még egy épkézláb ötledet, se most, se több ezer éve , se neked, se a "tudósoknak".. azok után amikről én beszélek ti itt maximum a bolondját járathatjátok magatokkal.

  Még annyi eszetek se volt, hogy abból a szerencsétlen dimenzióból még több se kell ahhoz, hogy dolgokról lehessen beszélni, hát ehhez aztán sok ész kell... de nektek még ennyi se volt.
  Gratulálok.
  Na ennyit az erőitekről , meg a "tudományotokról", meg a Nobelotokról, meg a díjatokról.


  A cikk annyiban igaz, hogy magyar áttörés az van, de azt én hoztam, igaz már 2014-ben, annyiban viszont nem igaz, hogy "fizika" .... az én áttörésem ugyanis a "fizikát" csont nélkül kukázza, az elejétől a végéig... és nem kicsit, hanem teljesen. És nem csak a "fizikátok" nem létezik, de az alatta lévő "matematikáról" se volt halvány lővésetek sem 3000 évig.

  Nektek meg jó Nobelozgatást, meg díjazgatást, meg erőzgetést, ész és "tudomány", meg alapok nélkül így a továbbiakba...

  @MrProjnowJohn:

  rebeka !
  Merthogy rebekakocsis = MrJohnProjnow
  te teljesen meg vagy huzatva már a nevembe regisztrálsz be hát ennek meg mi értelme . Mit akarsz te még pótoltatni velem? Nyisd már ki a szemed !! Minden ott van 5 féle irányból 20ezer szigmás bizonyítás ami egyszerűbb , mint a Pitagorasz tétel.

  Vaze.. Nektek több dimenzió kellett ahhoz, amit én megoldok egyből !

  Miről beszélsz te itt "tudomány" címszó alatt???

  A te "tudományod" a fentiek után az egy tömény bullshit, és én nem csinálok ilyen gagyi gifeket, hanem profi animált gifeket csinálok, hogy még az olyan vaskalapos dilók, mint te is megértsék miről beszélek, de úgy látom hiába... reménytelenül hülyék vagytok.
  Pontosan a te fajtád az aki szerint még mindig lapos a föld, aki szerint még a fentiek után is 3.14 a pi és a fentiek után is több dimenzió létezik. Na most akkor kinek vannak itt téveszméi?

  Nincs kitől és miért bocsánatot kérnem. A randiajánlatom pedig,

  MÉG MINDIG ÁLL !

  <====3