• Blage7
    #8
    Nem mondtam egy szóval se, hogy az Obsidian-nak törvényszerűen buknia kell, csupán annyit, hogy szerintem nem rossz dolog, hogy ha másban is kipróbálják magukat, bár egy ilyen típusú játékból is ki lehet hozni egy hibridet ha esetleg beleraknak különféle fejleszthető tulajdonságokat (gyorsabb mozgás, nagyobb teherbírás, nagyobb sebzés közelharcban, stb...). Valóban, az Obsidian-tól nem ez a megszokott, de a The Outer Worlds megjelenése óta még 1 hónap sem telt el, furcsa lenne ha ilyen hamar kiadnának egy újabb RPG-t (még akkor is ha tavaszig van pár hónap).
    És ahogy mondtam, nem kerülte el a figyelmem, de azt is mondtam, hogy más fórumokon/csatornákon (köztük az Obsidian csatornáján) a pozitív kommentek vannak többségben, szóval ez továbbra is ízlés kérdése.
    A Microsoft-nak biztos volt valamennyi beleszólása (ez az átka ha más pénzeli a stúdiót), de így újra nézve a X019 közvetítést, Josh Sawyer, a vezető dizájner konkrétan azt mondja, hogy a játékon már azelőtt elkezdtek dolgozni, hogy 2018 novemberében a Microsoft tulajdonába kerültek volna, és bár a Grounded valóban eltérő műfaj a korábbi játékaikhoz képest, de a jövőben sem fogják elhanyagolni az RPG-ket.

    Száz szónak is egy a vége, szerintem nem néz ki rosszul és megtalálhatja majd a maga közönségét a játék.