• Kissssss0 #7
    attól hogy más stúdiók "átváltottak már futószalag" üzemmódra mert befuccsoltak a régi címeikkel még közel se jelenti azt hogy törvényszerűen obszinak is buknia kell a saját játékaikkal, mint pl blizzék a dio3/ dio mobil után, ubi a mostani ghost reconal, bugthesda... azokat már meg se említem.

    én nem látom úgy hogy belefáradtak volna a harcore rpg(PoE) meg fps/rpg hibrid játékok készítésébe, ha így lenne akkor bele se fogtak volna az outer worlds fejlesztésébe, inkább átálltak volna megcsinálni ők is a saját "aranytojást tojó játékukat" mint blizzék vagy az epic, de mégse tették.

    "Nem kerülte el a figyelmem, de ahogy mondtam, ízlés kérdése. "

    pedig sajnos elkerülte... mert elég sok ember fejtette ki az ízlését, mégpedig a hivatalos xbox csatornán, amire illik bizony odafigyelni, ez nem valami noname youtube gyerek csatornája :/ persze lehet azt mondani hogy a "nyafogások" nem érvek de ettől függetlenül ott van az is hogy az emberek nem ehhez szoktak hozzá ha éppen obsidian nevet hallják, ebből is látszik hogy jó páran nem ilyen fajtájú játékra számítottak.

    én a microsoft-ot sejtem ennek a játéknak az elkészülése mögött, mivel már micro a tulaj és egyben az anyagiakat biztosító is az obsidian felett így részben ők is diktálnak a jövőbeni fejlesztésekkel kapcsolatban, valószínűnek tartom hogy micro látott valamit ebben a projektben és ki is adták az ukázt hogy "tessék szépen fojtatni ennek a fejlesztését is az rpg játékaitok mellet", ha jól emlékszem valami ilyesmi el is hangzott a XO19 event alkalmával csak kulturáltabb formában megfogalmazva.